RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrer på Lyn-hetsen

Sist oppdatert:
Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen gir Lyn en uforbeholden unnskyldning.

Etter kampen mellom Stabæk og Lyn sist søndag slaktet Ingebrigt Steen Jensen Lyns destruktive fotball og kalte det "dritt". Dagen etter uttalte Lars Bohinen, på vegne av ledelsen i Stabæk, at Stabæks politikk er å ikke rakke ned på motstandere, mens Steen Jensen samme dag fikk uventet støtte fra Lyns egne supportere i Bastionen.

Nå kryper hovedpersonen selv til korset og ber Lyn om unnskyldning for utblåsningen.

Les saken: Ingebrigt slakter Lyn
Les saken: Lyn-fansen støtter Ingebrigt

- En uforbeholden unnskyldning til Lyns spillere, trenere, ledere, sponsorer og supportere fra meg. Lyn har en soleklar rett til å legge opp taktikken slik de selv mener det er best. De behøver ikke skamme seg for å ligge lavt på Nadderud. De var ti minutter unna å ta tre poeng med dette opplegget.

Stabæk-spillerne reagerte
- Spillerne i Stabæk mislikte mitt voldsomme, emosjonelle utbrudd etter Lyn-kampen, der jeg karakteriserte Lyns taktikk og opptreden på Nadderud i svært nedsettende vendinger, skriver Steen Jensen på klubbens hjemmesider.

- Mine utsagn etter kampen kan selvsagt forklares – dvs. bortforklares – med et stort engasjement, med en emosjonell berg-og-dalbane på Nadderud i denne kampen som endte med så mye adrenalin og ekstase at det rant over. Men den forklaringen holder ikke, sier han og legger samtidig til at han ikke er den eneste i fotball-Norge som har trådd over streken de siste dagene, og nevner Jan Åge Fjørtoft, Uwe Rösler og Dag-Eiliv Fagermo i samme åndedrag.

Ber flere roe seg
Steen Jensen mener det er på høy tid at alle roer nå seg betraktelig.

- Vi må lære å beherske oss. Vi må lære oss alminnelig folkeskikk, også når vi er på arena der det skal være lov å gi utløp for sterke følelser, sier Steen Jensen, som hevder han har følt seg som en del av spillergruppa i Stabæk helt siden han selv debuterte på A-laget i 1973.

- Det er nemlig bare én ting som er verre enn en dårlig taper, og det er en dårlig vinner. Jeg skal aldri være det mer, bedyrer en angrende "mr. Stabæk".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere