RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Carl De Souza/AFP

Anklages av eks-lagkamerat

Sist oppdatert:
- Terry fikk Mourinho sparket.

Det er bråk i Chelsea-leiren før lørdagens FA-cupfinale mot Everton.

FØLG FINALEN LIVE FRA 16.00!

NYHET:Spill Lotto og Tipping på mobilen

I sin selvbiografi «Tout Simplement» («ganske enkelt»), hevder nemlig tidligere Chelsea-spiller Claude Makelele at det var John Terry som sørget for at José Mourinho ble sparket fra managerstillingen i londonklubben.

Og det er beskyldninger som ikke mottas på noen hjertelig måte hos verken Chelsea, Jose Mourinho eller John Terry selv, skriver den engelske avisa The Sun.

«Erklært krig»
I boken forteller Makelele, som nå spiller for franske PSG, hvordan Terry reagerte med raseri etter å ha blitt benket av Mourinho, da manageren mente at forsvarsspilleren trengte mer tid på å komme seg fra en skade.

«Da var det erklært krig,» skriver Makelele videre.

«For John var dette forræderi. Han mente, helt korrekt i mine øyne, at han med sin innsats den siste delen av sesongen - selv om han spilte med store smerter - fortjente mer spilletid for å komme i toppform.»

Ifølge Makelele fortalte Terry deretter Chelseas administrerende direktør, Peter Keynon, at han ikke var komfortabel med situasjonen, og at han kunne tenke seg vekk fra klubben.

Det var imidlertid uaktuelt for både klubbdirektøren og Chelsea-eier Roman Abramovich.

Avkrefter beskyldningene
«Roman Abramovich reagerte umiddelbart. At John Terry skulle forsvinne var fullstendig utelukket, og Mourinho ble bedt om å pakke sekken sin,» skriver den tidligere Chelsea-spilleren.

Men selv om bråket mellom John Terry og José Mourinho ikke har vært noen hemmelighet, avkrefter Chelsea at John Terry ba om noen overgang fra klubben.

The Times skriver også at Mourinho skal ha kontaktet Terry og bedt ham benekte for at han hadde skylden for at portugiseren måtte gå.

Og John Terrys talsmann sa følgende om Makeleles beskyldninger fredag kveld:

- Dette er fullstendig usant. Det finnes ingen grunnlag for disse beskyldningene i det hele tatt.

- Vi kan også bekrefte at John aldri har bedt om å forlate Chelsea. Han har bedt sine advokater om å kikke nærmere på andre kommentarer i boken, legger talsmannen til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere