RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annan: - Min siste kamp

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Anthony Annan sier han er ferdig i Stabæk. - Aldri i livet, svarer man på Nadderud.

NADDERUD (Nettavisen): STABÆK-AALESUND 2-1:

Anthony Annan briljerte i det afrikanske mesterskapet i vinter, og har gjort det samme i sin korte utlånsperiode i Stabæk. Men – tirsdag vender han nesa sørover for å spille fire VM-kvalifiseringskamper for Ghana i løpet av juni, og han regner ikke med å vende nesa tilbake til Nadderud igjen.

- Jeg regner med dette var min siste kamp for Stabæk, sier den tekniske og hardtarbeidende midtbanespilleren.

- Min agent jobber hardt for å skaffe meg en ny klubb, og har interesse fra England, Spania og Frankrike, sier 21-åringen til Nettavisen.

Og selv om Annan ikke er bekymret for at arvtaker Henning Hauger ikke skal klare å fylle skoene hans («Henning er en veldig god spiller!»), så er det utvilsomt et tap for et Stabæk-lag i full fremmarsj. Mens Annan hadde en mildt sagt blandet sesong i Start i fjor, har formkurven kun pekt én vei etter overgangen til Nadderud:

Opp, opp, opp.

- Stabæks fotball midt i blinken
Annan har vært som en bulldoser defensivt og tatt unna utrolig mye for den bakerste fireren, samtidig som hans glitrende teknikk har bidratt mye til at Stabæks offensive spill har gått på skinner. Han innrømmer også at overgangen fra Sørlandet til beste vestkant har passet ham perfekt.

- I Start begynte det bra, men så fikk jeg problemer med brystet, og det plaget meg utover sesongen, og jeg måtte hvile en del. Men nå er jeg frisk, og overgangen til Stabæk har gitt meg et bra vindu utad, og pasningsfotballen deres er midt i blinken for meg.

- En kanonkar
Så bra at Nadderud nærmest er blitt nedrent av agenter og spioner den siste tiden – men i Stabæk er man ikke bekymret for å miste Annan med det første.

- Hm, sier han at han skal gå? Jeg trodde han var hos oss frem til 1. august, det er han i alle fall i mitt hode, sier trener Jan Jönsson, som skryter mye av sin ferske midtbanegeneral.

- Spillet vårt passer ham perfekt, han tar mye ansvar og har fått mye ansvar. Han er en kanonkar, og passer bra inn i Stabæk.

Garanterer han blir ut juli
Og der skal han bli, skal man tro sportsdirektør Lars Bohinen. I alle fall ut juli.

- 1. august. Ikke én dag før, lover Bohinen i en SMS til Nettavisen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere