RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpen krig i Real Madrid

Foto: Giampiero Sposito (Reuters)
Sist oppdatert:
Luis Figo og trener Vanderlei Luxemburgo snakker ikke med hverandre, og portugiseren får heller ikke spille. Nå forlanger han svar.

Stjernespekkende Real Madrid risikerer en ny sesong uten troféer av den gjeve sorten. Internt i klubben har det også murret en stund, og flere trenere har måttet gå på grunn av de dårlige resultatene.

Midt i den sportslige krisen er ikke Luis Figo og trener Vanderlei Luxemburgo på talefot.

- Jeg fortjener å få vite av personen som bestemmer, om jeg skal spille eller ikke, ikke av media. Det er det minste jeg krever, sier Figo i et intervju med nyhetsbyrået Efe.

Luis Figo ble i år 2000 kåret til årets spiller i Europa, og året etter tok han skrittet opp og ble utnevnt til verdens beste. De to siste kampene har han sittet på benken fra start, uten å få noen forklaring, og uten selv å ha fått vite det av Luxemburgo.

Nå har Figo fått nok.

- Jeg er ydmyk nok til å respektere trenerens beslutning og de som er i laget. Det som plager meg, er måten det blir gjort på, sier han. - Jeg ga meg på landslaget for å konsentrere meg om klubblaget. Nå når jeg ikke spiller, har jeg litt blandede følelser, sier han.

I Spania raser nå spekulasjonene om Figos videre framtid i klubben, og mange tror midtbanespilleren blir solgt til sommeren, selv om han da vil ha enda et år igjen av kontrakten sin. De ryktene avviser han selv.

- Helt siden jeg kom hit, har jeg opptrådt eksemplarisk, og det kommer jeg til å fortsette med helt til 30. juni 2006, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere