RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpen krig mellom City og Balotelli

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Premier League skal denne uka behandle konflikten mellom stjernespissen og klubben.

Mario Balotellis tid i Manchester City ser ut til å nærme seg slutten. Det er vanskelig å tolke det annerledes, når den kontroversielle spissen nå anker en bot, som han ble gitt på tampen av forrige sesong, helt til øverste instans.

Manchester City ga italieneren to ukelønner i bot for sin manglende disiplin på banen etter at forrige sesong var over. Dette er maksimumsstraffen en klubb i Premier League kan gi sine spillere.

Mistet åtte ligakamper
Balotelli fikk boten fordi han pådro seg så mange gule og røde kort, noe som medførte at han måtte stå over veldig mange kamper.

22-åringen måtte faktisk stå over hele åtte ligakamper på grunn av karantener, over 21 prosent av det totale antallet. Han mistet elleve av 54 kamper totalt på grunn av suspensjon, eller 20,4 prosent.

(Artikkelen fortsetter)

Get Adobe Flash player

To ukelønner tilsvarer for Balotellis del hele 3,1 millioner kroner, skriver troverdige The Independent.

Balotelli har klagd klubben inn for et uavhengig tribunal, som denne uka skal behandle Balotellis sak.

Støttes av Mancini
Den engelske avisen mener å vite at det er Manchester Citys styrtrike eiere som skal ha tatt initiativ til å gi Balotelli denne boten. Det viktigste kan uansett vise seg å være at manager Roberto Mancini støtter klubben i denne saken.

Mancini har lenge vært Balotellis viktigste støttespiller. De to har hatt et nært forhold, som rett nok er blitt satt på mange prøver etter at begge havnet i City.

- Jeg har ingen kommentarer å gi. Dere må snakke med City. Mario trives i Manchester. Jeg har ingen kommentarer. Ring City, sier Balotellis agent, Mino Raiola.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere