RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Apet» seg etter storspill mot Spurs

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Samuel Eto'o slo tilbake mot rasehetsen han opplevde i helgen.

INTER - TOTTENHAM 4-3:

En, to, tre!

Det var antallet mål Inter dunket inn i løpet av de første 14 minuttene i møtet med Tottenham på ærverdige Giuseppe Meazza onsdag kveld. Londonlaget fikk en horribel start på kampen, og allerede etter to minutter lå den første ballen i nettet.

Situasjonen ble ikke særlig lysere da sisteskanse Heurelho Gomes ble utvist noen få minutter senere, etter en felling av franske Jonathan Ludovic Biabiany som var alene igjennom.

Den svake starten ødelagte mye av for Harry Redknapps menn, og de resterende 75 minuttene kunne fort blitt en ren transport-etappe for vertene, hadde det ikke vært for Gareth Bale.

Eto'o med på alt
Veteranen Javier Zanetti åpnet altså ballet i det 2. minutt. Samuel eto'o fikk ballen og spilte ut til den aldrende argentiner. Veteranen tok vare på sjansen og curlet den flott i nettmaskene.

Og så etter ni minutter måtte Gomes rusle i dusjen. Fra krittet tok Eto'o ansvar og satte ballen høyt forbi innbytter Carlo Cudicini. Dette var spissens 17. mål på de 15 siste kampene.

Nummer tre lot heller ikke vente på seg. Denne gangen var Eto'o på ny arkitekt da han flikket ballen videre til Dejan Stankovic. Fra rundt 18 meters hold satte han ballen forbi Cudicini.

Eto'o, som hadde vært meget frisk så langt, hadde imidlertid enda mer på lager, og ti minutter før pause gjorde han det igjen. Phillippe Coutinho spilte kameruneren igjennom og 4-0 var et faktum. Feiringen var av det dyriske slaget, og var nok ment som et stikk mot dem som rasehetset han under helgens serierunde.

Herlig Bale-mål
Etter hvilen kunne Inter dermed ta det litt roligere, og Tottenham slapp litt mer til foran målet til Julio Cesar. Det takket og bukket Gareth Bale for, og leverte først en herlig fulltreffer.

I det 52. minutt fikk waliseren ballen på midtbanen, gjorde narr av Javier Zanetti, og feide ballen i hjørnet fra rundt 16 meters hold. Bare et trøstemål, men likevel verdt turen til Milano.

Samme mann pyntet også ytterligere på resultatet helt på tampen, da han reduserte til både 4-2 og 4-3. Nærmere kom imildertid aldri gjestene fra London og Inter slapp med skrekken.

Inter topper gruppe A med sju poeng fra tre kamper. Tottenham følger tross tapet på andreplass med sine fire. Twente og Werder Bremen, som spilte uavgjort 1-1 i Nederland onsdag kveld står bokført med to poeng hver .

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere