RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner for å bli i Odd

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Sist oppdatert:
- Alt vil bli vurdert, også Odd, sier Jone Samuelsen.

Skien (ANB): Det snakkes om «Steffen Hagen-effekten» på Odd stadion. For nå åpner også Jone Samuelsen (28) for samtaler med skiensklubben.

Mandag signerte Steffen Hagen, som den første bosmanspilleren, en ny Odd-kontrakt. Det kan være med å gjøre at andre tenker i samme baner.

I alle fall gjelder det for Jone Samuelsen, som opprinnelig sa som midtbanekollega Magnus Lekven, at han ville utsette kontraktspraten med Odd Grenland til overgangsvinduet på nytt er stengt, skriver Telemarksavisa.

Onsdag åpnet overgangsvinduet i Norge, og etter en god prat med trener Dag-Eilev Fagermo er Samuelsen, som kun har kontrakt ut året, igjen åpen for en prat om å forlenge med Odd – uten at han av den grunn avviser andre klubber. For det finnes interesse der ute, ifølge midtbaneterrieren, som har fått en karriereopptur etter overgangen fra Viking før 2010-sesongen.

- Positivt
- Nå vil jeg i alle fall se på muligheten for å bli i Odd. Jeg hadde en prat med Dag-Eilev, og han sier ting som er lovende. Og så er det selvsagt positivt at Steffen har signert ny kontrakt, sier 28-åringen, og fortsetter:

- Jeg har kommet til det som noen kaller «prime time» som fotballspiller, og da blir det mye tenking, og jeg må gjøre et riktig valg. Da kan jeg ikke være i en klubb som mister spillere, selger unna og kanskje går ned en divisjon. Det har vært mye uklart, og ingen garantier. Jeg har fått forespørsler fra andre klubber om hva jeg tenker, men ingen ting konkret. Alt vil bli vurdert, også Odd. Nå får vi ta en prat og se.

Jone Samuelsen understreker at han trives i både klubben og byen, og han er takknemlig for oppturen han har hatt etter å havnet på benken i Viking. Likevel er han ikke redd for å forlate det trygge.

- Nei, jeg stoler så mye på meg selv at jeg vet jeg kan gjøre det godt andre steder også. Jeg vil være et sted med ambisjoner, og det som skjer i Odd nå er lovende, sier Jone Samuelsen.

Følger med
28-åringen håper Odd følger opp den positive trenden og bryter en sesongbarriere ved å ta tre seirer på rad når gamleklubben Viking kommer på besøk søndag. Men Samuelsen håper også at Odd ikke selger unna spillere som Torgeir Børven på billigsalg for å få inn penger fortest mulig.

- Jeg forstår klubbens situasjon, og at vi ikke kan ut og handle for mange millioner. Men det er klart det er viktig for mitt valg å se hvilke spillere som blir med videre, fastslår Jone Samuelsen.

Når det gjelder Magnus Lekven, som også har kontrakt ut 2012, er han fortsatt klar på at han vil vente med kontraktsforhandlinger til etter overgangsvinduet er stengt 1. september.

- Hvis Jone ønsker å sette seg ned og snakke med klubben om å fornye kontrakten, så bør vel ikke det være vanskelig å få til, men per dags dato er det ikke avtalt noe møte så vidt meg bekjent, kommenterer Andersen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere