RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner for Arsenal-exit

Foto: Nick Potts (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Arsenals Sylvain Wiltord innrømmer at han vurderer muligheten for å forlate Arsenal når kontrakten hans går ut til sommeren.

29-åringen forhandler for tiden om en forlengelse av avtalen med den engelske serielederen. Franskmannen ønsker en fireårskontrakt, mens Arsenal bare vil forlenge med to år.

- Det ideelle for meg ville være å avslutte karrieren min her i Arsenal, men nå tenker jeg at det kanskje finnes et liv etter Arsenal også, sier Wiltord til den franske avisen L'Equipe.

- Vi er ikke ferdige med forhandlingene om kontraktsforlengelse. Jeg hadde regnet med at vi skulle møtes på halvveien og bli enig om tre nye år, men så langt har ingenting skjedd, sier Wiltord, som står oppført med 59 landskamper for Frankrike.

Franskmannen sliter med en ankelskade, og var ikke på banen i søndagens 2-0-seier over Aston Villa. Han er klar over at han må spille førstelagsfotball for å forsvare en plass på landslaget under sommerens EM i Portugal.

Fransk media har gjentatte ganger linket spissen til Paris Saint-Germain, en mulighet Wiltord ikke vil avvise.

- Jeg kommer jo fra Paris-området, og alle vet jo at jeg gjerne vil spille for PSG i løpet av karrieren, sier Wiltord ifølge AP.

Les også:
Fakta om Sylvain Wiltord

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere