*Nettavisen* Sport.

Årets flotteste fotballfruer

HVEM ER FLOTTEST? Vi har kåret de 10 hotteste fotballfruene i 2009. Foto: (Scanpix)

Dette må de stakkars stjernene reise på ferie med i sommer ...

14.07.09 15:50

(SIDE2): Fotballspillere har det jaggu ikke lett. Presse, fans, managere og agenter er på nakken deres etter den minste lille feil på banen. I tillegg kan de ikke en gang ta seg et glass øl uten at helvete bryter løs.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Men på plussiden, utover de åpenbare fordelene ukelønner i millionklassen bringer med seg, har mange av dem i det minste flotte kvinner å komme hjem til etter å ha fått hårfønerkjeft av sjefen sin. Før sesongen 2009/10 sparkes i gang for alvor kårer vi i Side2 de 10 hotteste fotballfruene akkurat nå.

Og nei: Victoria Beckham er ikke med på listen...

SE BILDEKARUSELL AV VÅR TOPP 10 NEDERST I SAKEN

1. Helena Svedin (Luis Figo)
Ringreven Luis Figo var i en periode tidlig på 2000-tallet verdens beste fotballspiller. Og han er sikkert en flott fyr, for all del. Men hadde han greid å sjarmere frøken Svedin om han bare var en gjennomsnittlig arbeidskar? Nei, det er ikke rart den snart 37 år gamle Figo fortsetter å spille for Inter Milan, gitt...

2. Cheryl Cole (Ashley Cole)
Ashley Cole ble for alvor avslørt som den erketypiske fotballproffen da hans utroskap med en småbarnsmor fra London ble kjent i fjor vinter. La oss gjenta dette: Ashley Cole var utro mot Girls Aloud-kona Cheryl. Tro det den som kan, men dama har faktisk tilgitt ham. Uforståelig!

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

3. Alena Seredova (Gianlugi Buffon)
Verdens beste keeper kan tydeligvis sakene sine på kjærlighetsfronten også. Hans kone er nemlig den slående vakre tsjekkiske modellen Alana Seredova. Sammen har de også en sønn, og vi nekter å tro at den ellers så sikre Buffon vil la en slik skjønnhet glippe mellom fingrene...

4. Sylvie Van der Vaart (Rafael Van der Vaart)
Rafael Van der Vaart, som ryktes å være uønsket i Real Madrid, er kanskje bekymret for hvor fotballfremtiden ligger om dagen. Men når han kan komme hjem til en skjønnhet som kona Sylvie er det kanskje ikke så farlig? Den sexy 31-åringen annonserte beklageligvis tidligere i sommer at hun har fått brystkreft, og vi krysser fingrene for at alt ordner seg for Nederlands svar på Posh og Becks.

5. Ilary Blasi (Francesco Totti)
Italias store stjerne de siste ti årene må selvfølgelig ha en kone som kan matche sin egen popularitet. Og i flotte Ilary Blasi kan man vel kunne konkludere med at det har Totti greid fint. Paret giftet seg i 2005 og har to barn sammen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

6. Adriana Karembeu (Christian Karembeu)
Ja, vi vet at Christian Karembeu har lagt opp. Men hans nydelige kone Adriana fortjener likevel en plass på lista. Den 37 år gamle slovenske modellen holder seg bedre enn de fleste, og er fortsatt hottere enn mange av sine yngre «konkurrenter».

7. Noémie Lenoir (Claude Makelele)
Hva Claude Makelele, som må kunne kalles tidenes minst karismatiske fotballspiller har gjort for å sjekke opp Noémie aner vi ikke. Men at denne bragden overgår alle hans troféer på banen er det ingen tvil om. Til tross for at hun har et barn med Makelele, tok derimot forholdet slutt tidligere i år. Ifølge Wikipedia dater hun nå den 51 år gamle hiphop-mogulen Russell Simmons.

8. Debora Salvalaggio (Vítor Hugo Gomes Passos AKA Pelé)
Den pur unge Porto-spilleren Pelé (hvis egentlige navn er Vítor Hugo Gomes Passos) brukte virkelig tiden i Italia og Inter Milan godt. Selv om karrieren i Mourinhos klubb ikke gikk etter planen, kunne han likevel reise hjem til Portugal og Porto med denne tidligere skjønnhetsdronningen. Grazie mille, indeed...

9. Carly Cole (Joe Cole)
Chelseas Joe Cole har virkelig gjort et varp her. Ikke nok med at Carly er fitnessinstruktør og dermed mer uavhengig og selvstyrt enn de aller fleste fotballfruer på balløya. I sommer fikk han også «ja» fra den flotte 25-åringen og Carly Zucker ble til Carly Cole. Bokstavrim og greier!

10. Lorena Bernal (Mikel Arteta)
Evertons playmaker med playmosveis skal ha for sin gode smak. 27 år gamle Lorena ble kronet til Frøken Spania som 18-åring, og har etter dette gjort sporadiske opptredener som skuespiller i blant annet episoder av «CSI Miami» og «Chuck». Grepa kvinnfolk!

2172

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag