RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Årets første tap for Juventus?

Sist oppdatert:
Juventus sparer trolig flere spillere i cupkampen mot Roma. Sjekk dagens oddsdobbel.

Tirsdagens langoddsprogram består av 47 objekter, og vi har funnet frem til en dobbel fra Italia og Belgia. Men først dagens langskudd og avslag.

Les også: Enda en plussuke for oddstipsene

Dagens langskudd
20. Cardiff – Crystal Palace U 3,20
Crystal Palace sparte så godt som hele førsteelleveren mot Blackpool i helgen for å være best mulig forberedt til denne returkampen i ligacupens semifinale. Cardiff på sin side kjemper en tøff kamp om opprykk til Premier League og startet med sitt beste lag i 3-2-seieren over Portsmouth i helgen. Palace har 1-0 å gå på fra det første oppgjøret, og de er sterke nok defensivt til å ro i land 0-0 eller 1-1.

Dagens avslag
42. Mirandes – Espanyol
Returkamp i kvartinalen i Copa del Rey. Espanyol har bare 3-2 å gå på etter hjemmekampen (snudde 0-2 i sluttminuttene), og kommer til å møte tøff motstand fra topplaget Mirandes på tredje nivå i Spania. Dette er en vanskelig kamp å spå utfallet av, og vi står over både 2,65 for H, 2,80 for U og 2,25 for B.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
41. Juventus - Roma (0-1) B 1,70 (OBS! NORSK TIPPING HAR SENKET ODDSEN TIL 1,50)

Det er Italias to mestvinnende cuplag som møtes i kvartfinalen i Copa Italia i kveld. Begge lagene har ni pokaler hver, men det er Roma som har satset mest på cupen de senere årene.

Romerne vant i 2007 og 2008 og var i finalen i 2003, 2005, 2006 og 2010. Juventus har ikke triumfert i cupen siden 1995, og den siste finalen ble spilt i 2004.

Serieleder Juventus, som har til gode å tape i serien og cupen denne sesongen, leder Serie A med ett poeng på Milan. Lørdag er det toppkamp mot Udinese på tredjeplass, og Antonio Conte har varslet at han i kveldens kamp kommer til å gjøre flere bytter på laget som slo Atalanta 2-0 borte i helgen.

Claudio Marchisio og Simone Pepe pådro seg smeller mot Atalanta og spiller ikke i kveld. Andrea Pirlo er med i troppen, men det spekuleres på om han hviles fra start. Dermed kan det se ut til at tre viktige midtbanespillere står over. Den hurtige kantspilleren Eljero Elia er ute med skade.

Roma har viktige Daniele De Rossi (midtbane) og Pablo Osvaldo (angriper) ute med skade. Heller ikke Marco Cassetti (back) er med i kveld.

Roma er for lengst ute av gullkampen, og det er ventet at Luis Enrique gjør færre endringer på laget enn Conte.

Lagene spilte 1-1 i Roma i serien før jul. Da lagene møttes i cupen for nesten nøyaktig et år siden på samme bane som i kveld, vant Roma 2-0.

Roma prioriterer cupen høyere enn gulljagende Juventus, og ettersom det ikke spilles returkamp, er Roma nødt til å gi jernet i kveld.

Vi spiller en handikapvariant der Roma starter med et forsprang på ett mål. Spillet går inn hvis Roma ikke taper kampen.

Objektet kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer dermed med toppkampen i Belgia.

16. Anderlecht – Gent H 1,70
Anderlecht rykket fra de andre tetlagene i helgen takket være en sterk borteseier over Kortrijk, som da lå på fjerdeplass. Det er nå hele seks poeng ned til Gent på andreplass. Formen er god, og de siste fire seriekampene har gitt 3-1-0.

Gent klarte ikke bedre enn 0-0 hjemme mot svake Zulte Waregem i samme runde. Det ble også uavgjort mot Lokeren i cupen for en uke siden, og 2012 åpnet med tap for Lierse.

Anderlecht stiller nok en gang med en skadefri tropp. Hos Gent er den slovenske landslagsspissen Zlatan Ljubijankic ute med skade. Kaptein Bernd Thijs og midtbanekollega Tim Smolders spilte ikke mot Zulte i helgen, og det er uvisst om de rekker kveldens kamp.

Anderlecht har hatt et usedvanlig godt grep på Gent de siste sesongene, og de har ikke tapt på de siste 14 møtene (10-4-0). Hjemmestatistikken denne sesongen er også blendende: 8-2-0.

Vi tror Anderlecht vinner igjen og spiller H til 1,70. (OBS! NORSK TIPPING HAR SENKET ODDSEN TIL 1,50)

Vi ender dermed opp med en dobbel til 2,89 i odds. Innsatsen er som alltid 100 kroner.
16. Anderlecht – Gent 1,70 - 3,10 - 3,75
41. Juventus - Roma (0-1) 3,45 - 3,35 - 1,70
Klikk her for å spille denne dobbelen (du styrer innsatsen selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillMest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere