RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets kamp i Tyskland

Sist oppdatert:
Lørdag møtes Bayern München og Werder Bremen til det som kalles årets kamp i Tyskland. Bayern må vinne for å holde liv i tittelhåpet.

Etter en svak start på sesongen, har Bayern München vært i forrykende form de siste ukene, og har knappet inn på Werder Bremens forsprang i Bundesliga.

- En skam
Når det gjenstår tre serierunder, har nord-tyskerne seks poengs forsprang. Dette kan krympe til tre dersom Roy Makaay & co skulle ta Werders skalp hjemme på Olympiastadion lørdag.

Etter Werder Bremens 6-0-seier over sin nabo i nord, Hamburger SV, har Bayern-direktør Uli Hoeness mer enn ymtet frempå om avtalt spill.

- Det er en skam. Det er en katastrofe at slike ting kan skje, sa han etter at HSV stilte uten flere av sine faste spillere mot Werder.

- Psyko-kamp
Og spillerne ser frem til duellen, som ingen hadde trodd skulle bli en kamp om gullet før sesongen.

- Det blir en psyko-kamp, sier Bixente Lizarazu til Kicker.

Werder Bremen ble sett på som en døgnflue som ville sprekke som en ballong etter jul, men Thomas Schaafs elever har holdt formen ved like. Nå håper Bayern-spillerne at et tap i München skal gjøre dem nervøse.

- Vi trenger en seier, og da vil kanskje Bremen-spillerne miste litt selvtillit foran de to siste kampene, sier Lizarazu.

Unngår Werder Bremen tap lørdag, har de i realiteten avgjort Bundesliga til sin fordel. Med seier er saken biff, mens deres overlegne målforskjell gjør at Bayern bare kan drømme om å ta dem igjen med uavgjort.

Tabell, Bundesliga

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere