RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Årets mål» da Stabæk tapte igjen

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nedrykket kommer nærmere og nærmere for Petter Belsviks menn.

VIKING - STABÆK 1-0 :

Drømmen om ny tippeligakontrakt blir mer og mer fjern for Petter Belsvik og Stabæk.

Åtte strake tap var fasiten før møtet med Viking onsdag kveld, og det niende tapet var ikke til å unngå i bortemøtet med Åge Hareides menn.

Comeback
Patrik Ingelsten var tilbake i Viking-troppen onsdag, etter 21 måneder med skadeproblemer. Og det er gode nyheter for stavangerklubben, som ikke har scoret mer enn to mål i samme kamp så langt denne sesongen.

Hjemmelaget slet også med å finne nettmaskene mot bunnlaget Stabæk denne maidagen, og gikk til pause på 0-0.

Et kvarter ut i andre omgang valgte dermed Viking-trener Åge Hareide å gi Ingelsten sitt etterlengtede comeback, til stor jubel blant stavangerpublikummet.

Brassemål
Men det var ikke Ingelsten som stjal overskriftene onsdag kveld. Stabæk så lenge ut til å gå mot sitt andre tippeligapoeng denne sesongen, men det ville ikke Vidar Nisja ha noe av.

Tre minutter før slutt fikk Viking-spilleren ballen av André Danielsen på 18 meter, og Nisja valgte å teste et brassespark. Det angrer han neppe på nå, for ballen føyk i mål, utagbart for Stabæk-keeper Sayoba Mande.

Flere mål ble det ikke på Viking Stadion onsdag kveld, og dermed må Stabæk nok en gang gå tomhendt hjem fra en tippeligakamp. Viking? De vinner, men sliter fortsatt med å finne nettmaskene.

- Dette var fantastisk. Jeg trengte det, hele klubben trengte det og alle i hele regionen trengte dette. Det var deilig med tre poeng, sier Nisja til TV 2 etter kampen.

Viking har dermed 14 poeng i Tippeligaen, mens Stabæk fortsatt bare har ett. Nå må det et mirakel til for at bærumslaget blir å finne i Tippeligaen også neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere