*Nettavisen* Sport.

Årets spiller gjør comeback

Foto: Roy Storvik/Rogalands Avis

Morten Eriksen gjør trolig comeback for Sandnes Ulf i lokalderbyet mot Viking.

24.07.12 19:23

Spissen trente i dag med Sandnes Ulf, og sier han gjerne vil hjelpe til mot Viking.

– Hvis Asle vil ha meg med, så har jeg lyst til å bidra, sier Eriksen til Rogalands Avis.

Årets spiller i 2011
Ordene er naturligvis musikk i trener Asle Andersens ører. Sola-karen har aldri lagt skjul på at han holder døren åpen for den tidligere storscoreren. Eriksen ble sågar kåret til årets spiller i 1.divisjon i fjor, og han hadde ved sesongslutt i fjor notert seg for hele 101 mål på 184 kamper siden 2007-sesongen.

Angriperen hadde i utgangspunktet kontrakt ut årets sesong, da sjokkbeskjeden om at han manglet motivasjon for eliteseriesatsing med Sandnes Ulf, kom i desember i fjor.

Eriksen har i vår trent med flere lokale klubber, og har gjort seg bemerket med flere mål og gode prestasjoner i 3.divisjon avdeling 7 for Sandnes Ulfs andrelag.

Mange forfall
A-laget til Sandnes Ulf har nå mange skader og suspenderte spillere inn mot Viking-derbyet, og har derfor overtalt Eriksen til å bidra på treningene framover. Nå er han altså høyaktuell til møtet med Viking.

– Slik det ser ut nå så har vi ikke nok spillere til kampen, dermed er det et ledig sete til han. Det ville vært dumt å ikke benytte seg av det Morten kan bidra med, for det vil bare være positivt uansett om han spiller eller ei, sier Andersen.

Denne saken er levert av Rogalands Avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.