RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VILL GLEDE: Et stort antall mennsker med hjerte i Argentina gikk av hengslene da landslaget scoret vinnermålet på overtid. Dette illustrasjonbildet viser reaksjoner fra Buenos Aires.
VILL GLEDE: Et stort antall mennsker med hjerte i Argentina gikk av hengslene da landslaget scoret vinnermålet på overtid. Dette illustrasjonbildet viser reaksjoner fra Buenos Aires. Foto: Enrique Marcarian (Reuters / NTB scanpix)

Argentina-fan fyrte opp raketter fra balkongen

Sist oppdatert:
Det gikk hett for seg på flere steder da Lionel Messi scoret mot Iran.

Seieren satt langt inne for Argentina, men gleden blant supporterne ble ikke mindre av at det likevel ble VM-triumf mot Iran til slutt.

Like etter at Lionel Messi hadde gitt Argentina den avgjørende scoringen på overtid, ble det hett også på Oslos østkant.

Politiet i Oslo sendte ut en twittermelding som sa at det ble det fyrt opp fyrverkeri fra en høyblokk på Haugerud.

Politiet i hovedstaden rykket ut for å finne den aktuelle balkongen. Der oppdaget man at den skyldige sympatiserte med Messi og co.


- Stemningen var god da politiet kom på døra. Vi ga en pekefinger om at det ikke skulle skytes opp mer fyrverkeri. Fyrverkeri fra balkong setter vi ikke pris på. Det har med brannsikkerhet å gjøre, sier operasjonsleder Tore Grøttum ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Han kjenner ikke til lignende målfeiringer så langt i VM.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere