RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Arsenal-ess: - Vi er uslåelige

Sist oppdatert:
Selvtilliten er på topp hos Robin van Persie.

Nederlandske Robin van Persie var sentral da Newcastle ble senket på St. James` Park lørdag. Nå øyner Arsenal-spissen mer suksess.

- Jeg føler vi er uslåelige nå. Når jeg entrer banen er jeg overbevist om at vi kan slå alle, sier van Persie på klubbens egen hjemmeside.

- Vi mister ikke poeng lenger, og vi gjør ikke de dumme feilene som har kostet oss mye tidligere i sesongen, fortsetter spissen, som sto for to målgivende i lørdagens 3-1-kamp på St. James` Park.

25-åringen er fortsatt skuffet over poengene Arsenal har sløst bort i løpet av sesongen. Klubben er nå ti poeng bak Manchester United og seks poeng bak Chelsea på 3. plass.

- Vi har fått smertelig lære av poengtapene, men sånn er bare fotball. Fortsetter vi å kapre poeng blir det spennende å se hva som skjer både i serien, FA-cupen og Champions League. Arsenal er i alle fall i kanonform for tiden, avslutter nederlenderen.

Funnet seg til rette
Andrej Arsjavin ble Arsenal-spiller da overgangsvinduet stengte i januar, og har jobbet med å tilpasse seg den fysiske og hurtige spillestilen i Premier League. Nå trives russeren tydeligvis godt i Nord-London, og har gitt signaler om at han ønsker å fullføre karrieren i Arsenal.

Det var under tirsdagens samling med det russiske landslaget, at Arsenal-spilleren gjorde det klart hvor han ønsker å tilbringe resten av sin karriere:

- Spillerne i klubben er så vennlige, og jeg trives veldig godt i laget, fortalte Arsjavin.

- Jeg er fornøyd med langtidskontrakten jeg har, og vil gjerne avslutte min karriere i denne klubben, sa han.

27-åringen har vært svært sentral, spesielt i midtbanespiller Fabregas’ skadefravær, og har bidratt med både seriemål og målgivende etter ankomsten til Emirates Stadium.

Skadecomeback
Arsenal-sjef Arsène Wenger har flere gode nyheter på lager. Både Fabregas og Rosicky ventes nemlig tilbake i troppen i april, men det er en tøff vår som venter Arsenal-spillerne.

Kampen om fjerdeplassen i Premier League blir hard, og både Arsenal og Aston Villa vil gi alt for å kapre den siste Champions League-plassen.

I løpet av seriens siste åtte kamper møter Wengers mannskap Manchester City, Chelsea, Liverpool og Manchester United, der de to sistnevnte er bortekamper. Arsenal har 55 poeng, og skaffet seg en luke ned til Aston Villas femteplass på tabellen, etter helgas 3-1 seier over Newcastle.

I tillegg til et vanskelig kampprogram i serieinnspurten, spiller Arsenal også semifinale i FA-cupen mot Chelsea og to kvartfinaler i Champions League mot Villarreal. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere