Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal fikk avslag på supertalentbud

Foto: Reuters/scanpix
Sist oppdatert:
160 millioner kroner var ikke nok.

Den kroatiske klubben Dinamo Zagreb hevder at de har takket nei på et tilbud fra Arsenal for Sime Vrsaljko og Mateo Kovacic.

18 år gamle Vrsaljko er regnet som en av Europas mest lovende forsvarsspillere, og flere storklubber skal ha fulgt unggutten i lang tid, mens 16 år gamle Kovacic er en talentfull midtbanemann.

Arsenal skal ha sendt en delegasjon til Kroatia for å få til en avtale for begge spillerne, men budet klubben kom med var ikke godt nok.

Ifølge kroatiske medier, gjengitt hos Sky Sports , skal Arsenal ha tilbudt Dinamo Zagreb rundt 160 millioner kroner for duoen.

- For ti dager siden hadde vi storfint besøk i Zagreb. Det kom folk fra Arsenal som var villig til å punge ut 20 millioner euro for Vrsaljko og Kovacic, sier Dinamo-visepresident Zdavrako Mamic.

- Men begge to kommer til å bli i Dinamo. Arsenal ønsket å sikre seg spillerne for framtiden, men svaret mitt var klart. Jeg sa nei i løpet av ett sekund, sier visepresidenten.

Mamic innrømmer at han har et håp om at duoen kommer til å bli verdt mer i framtiden.

- Ja, jeg vet jeg gambler litt her, men enn så lenge ser det bra ut. Jeg tror de bare vil bli ennå bedre i framtiden, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!