RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal følger Borch nøye

Sist oppdatert:
MÜNCHEN (TV 2 Nettavisen): Arsenal hadde tenkt seg til Gran Canaria for å se Knut Borch i aksjon for Tromsø. Men Borch ble sendt til Moldova¿

Arsenals interesse for Knut Borch ble kjent i høst. Tromsø-keeperen var på prøvespill hos London-klubben i vinter, og fikk positive tilbakemeldinger av manager Arsene Wenger.

Og Arsenal følger fortsatt nøye med på Borchs utvikling.

- De er flinke til å holde kontakten, forteller den talentfulle keeperen til TV 2 Nettavisen.

Han gikk faktisk glipp av sjansen til å vise seg fram for Arsenal da Åge Hareide ringte og ba ham bli med til München og Moldova fordi Thomas Myhre ikke var i 100 prosent form. Myhre sliter med en lei skulder, men spiller høyst sannsynlig landskampen onsdag.

- Arsenal skulle til Gran Canaria, men der er jo ikke jeg. Så jeg måtte ringe og fortelle at jeg skulle hit i stedet. Men det kan hende at jeg reiser til Gran Canaria tirsdag kveld, hvis Thomas er klar til kamp.

Det er travle dager for Knut Borch. I tillegg til landslagssamling med Norge og sesongoppkjøring med Tromsø, leser medisinstudenten til eksamenen som kommer i mai.

Den 194 centimeter høye 25-åringen står foreløpig bokført med én A-landskamp. Bli ikke overrasket om det kommer flere.

Borch er nemlig svært kreativ og utradisjonell i treningsarbeidet.

I vinter har han samarbeidet med sandvolleyballspilleren Terje Øvergaard. Hittil har de trent sammen to ganger, men det er bare starten.

- Han trener mye spenst, og det er det jeg håper å lære av ham. Det er bra å få noen nye måter å lære på. Men nå er han på Copa Cabana, smiler Borch.

I tillegg har Tromsøs førstemålvakt tatt initiativ til et samarbeid med Marius Rypdal, som regnes for å være den beste sprinteren i Nord-Norge.

- Det er kjempesmå marginer i fotball, forklarer Borch.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere