RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORSVARER AVGJØRELSEN: Arsene Wenger forsvarer Arsenals avgjørelse om å fly til bortemøtet med Norwich - en flytur som tar 14 minutter.
FORSVARER AVGJØRELSEN: Arsene Wenger forsvarer Arsenals avgjørelse om å fly til bortemøtet med Norwich - en flytur som tar 14 minutter. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Arsenal flyr 14 minutter til bortekamp

Klubben slaktes av miljøvernsorganisasjoner.

Arsenal møter kraftig kritikk grunnet klubbens avgjørelse om å fly til helgens bortemøte med Norwich - en tur som tar 14 minutter.

London-laget valgte å gjøre nøyaktig det samme i 2012, og Arsene Wenger har igjen blitt nødt til å kommentere det kontroversielle valget.

- Vi kommer til å fly til Norwich lørdag kveld, etter å ha spist middag ved treningsanlegget, bekreftet Wenger på en pressekonferanse fredag.

Wenger forsvarer
Franskmannen mener klubben har blitt flinkere til å tenke miljøvennlig de siste årene og at helgens korte flytur er et unntak.

- Da vi tok avgjørelsen, var det veiarbeid planlagt. Noen ganger er tilgangen til Norwich vanskelig, så vi bestemte oss for å fly, sa Wenger.

- Vi flyr ikke så mye lenger. Vi tar tog eller buss, og dette er et unntak.

Wenger har imidlertid allerede fått miljøvernsgrupper på nakken.

- Lever i en egen boble
Jennifer Parkhouse i Norwich and Norfolk Friends of the Earth mener det er ironisk at kampen går samtidig som en klimamarsj i London.

- Det ser ut til at de lever i en slags boble, fullstendig separert fra resten av oss, sier hun ifølge Daily Mail.

I Francis Coquelins skadefravær, er det mye som tyder på at Mathieu Flamini stepper inn. Wenger avslørte nemlig at Aaron Ramsey fremdeles på finne seg i en rolle på kanten.

- Han er ikke en taktisk defensiv spiller. Vi har Özil, som er en offensiv spiller, Sanchez, Giroud eller Walcott og Cazorla. For å balsnere det litt defensivt, bruker jeg Ramsey på høyre. Det er der jeg vil fortsette å bruke ham, med mindre situasjonen tilsier at vi må angripe, sa Wenger.

Kampstart er 17.15 søndag, og kampen kan følges direkte i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere