RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Arsenal fortsatt ubeseiret

Sist oppdatert:
Arsenal spilte 1-1 mot Portsmouth, og har dermed fortsatt ikke tapt i serien. Laget kan sette en uslåelig rekord i Premier League.

(Portsmouth - Arsenal 1-1): Laget har altså spilt 36 kamper på rad uten å tape i årets serie. Portsmouth yppet seg lenge mot seriemesteren – og ledet ved pause. Men i andre omgang viste Arsenal hvem som var best. Det var derfor fullt fortjent at Jose Reyes utlignet fem minutter etter pause.

Var med
Portsmouth var med på notene i de første 45 minuttene. Men det var faktisk midt i den beste arsenalperioden som laget tok ledelsen. Først skjøt Arsenal i tverrliggeren, men i det neste angrepet scoret i stedet hjemmelaget.

En ball traff Reyes i bakhodet, og falt ned foran beina på Yakubu Ayegbeni. Hans skudd så ut til å gå utenfor, men ballen sneik seg over Lehmann og i mål.

Rett i forkant skjøt Arsenals Josè Reyes, via ryggen på Sol Campbell, i tverrliggeren.

Lekte med Campbell
Resten av omgangen var det Portsmouth som var best. Spesielt Lua Lua hadde en morsom periode. Han storkoste seg med å lure Sol Campbell. Til slutt ble den engelske landslagsstopperen så irritert at han brutalt klipte ned Lua Lua bakfra.

Det kostet ham et gult kort.

Men også Arsenal hadde sine sjanser. Thierry Henry skapte en god del med sin fart. Etter 33 minutter kom han helt fri med keeper. Men Shaka Hislop var kald nok til å redde forsøket. Litt seinere var han på vei igjennom på ny, men da stoppet Steve Stone forsøket.

Mye sjanser
Etter hvilen radet Arsenal opp sjanser Først skjøt Henry et skudd som Shaka Hislop slo i tverrliggeren, og så i stolpen. Deretter scoret altså Reyes. Slik fortsatte det igjennom omgangen, ispedd en del gode Portsmouth-sjanser.

Både Ljungberg, Henry og Kanu hadde sine muligheter til å avgjøre kampen. Men det ble med forsøkene, og kampen ebbet ut 1-1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere