Arsenal fyller ammunisjonslageret

Foto: Tony Marshall (PA/Scanpix)

«The Gunners» kan få hele sju spillere tilbake fra skade før oppgjøret mot Blackburn. Sjekk hvilke!

31.03.11 23:35

Arsène Wengers mannskap har maktet å holde seg inne i kampen om Premier League-tittelen, til tross for store skadeproblemer.

Nå får Arsenal-manageren endelig gode nyheter i forkant av klubbens neste seriekamp hjemme mot Blackburn lørdag.

Cesc Fàbregas og Theo Walcott er friskmeldt og klarert for spill. Det samme gjelder midtbanekollegene Abou Diaby og Alex Song.

Som en ekstra bekymring for Wenger ble både Robin van Persie, Nicklas Bendtner og Aaron Ramsey påført smeller på oppdrag for sine hjemland i løpet av landslagspausen.

Men alle tre kan bli meldt klare dersom de klarer testene i forkant av helgas kamp.

- Fàbregas, Song, Walcott og Diaby er alle tilgjengelige. Jeg har ikke bestemt meg for om de starter, men de kan spille, sier Wenger ifølge The Sun.

- Van Persie har også en god sjanse. Han skal gjennom en siste sjekk i morgen (fredag), men jeg tror han vil bli klar, legger franskmannen til, og påpeker at det dreier seg om et forslått kne for nederlenderen.

Nicklas Bendtner har slitt med den samme ankelen han skadet på trening før EM-kvalifiseringsmøtet med Norge på Ullevaal, mens Aaron Ramsey har hatt lyskeproblemer.

Wenger varsler at han vil ta avgjørelsen om hvem som kan spille fredag. Etter å ha hatt en nærmest endeløs skadeliste foran seg de siste ukene er det nå bare Denilson som mangler, foruten langtidsskadene.

- Vi har et en eller to spiller som vi har spørsmålstegn ved, men resten er spilleklare, sier Wenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.