RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅTTE KAPITULERE TIL SLUTT: David Ospina reddet alt som kom mot ham i kampen mot Argentina, men kunne ikke gjøre noe da Tevez satte inn den avgjørende scoringen i straffesparkkonkurransen.
MÅTTE KAPITULERE TIL SLUTT: David Ospina reddet alt som kom mot ham i kampen mot Argentina, men kunne ikke gjøre noe da Tevez satte inn den avgjørende scoringen i straffesparkkonkurransen. Foto: Luis Acosta (Afp / NTB scanpix)

Arsenal-keeperen stoppet Messi og Agüero

... Helt til det var duket for straffesparkkonkurranse.

ARGENTINA - COLOMBIA 0-0, 5-4 etter straffer:

Forhåndsfavoritt Argentina er videre til semifinalen av Copa America, etter at de tok seg av Colombia på mest mulig knepne vis natt til lørdag, norsk tid.

Lionel Messi, Sergio Agüero og resten av verdensstjernene hos de blå- og hvitstripete dominerte gjennom hele kampen, og produserte flere gigantsjanser.

Det ville ha holdt til seier en hvilken som helst annen kamp, men i denne sto Colombia-målvakt David Ospina som en levende vegg, og hindret baklengs i løpet av kampens ordinære tid.

Arsenal sisteskanse, som trolig er på vei vekk fra klubben, sørget dermed for at det måtte straffesparkkonkurranse for å kåre en vinner.

Fra 11-metersmerket var Argentina feilfrie og scoret på alle sine fem forsøk. Carlos Tevez, som for øvrig ble klar for gamleklubben Boca Juniors underveis i kampen, sto for det siste og avgjørende straffesparket.

Natt til søndag, norsk tid, avgjøres det hvem Argentina møter i semifinalen, når Brasil skal måle krefter med Paraguay.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere