*Nettavisen* Sport.

Arsenal kobles til nordmann

Foto: Nigel French / Pa Photos / NTB scanpix

Strømsgodset kan miste Abdisalam Ibrahim til Arsenal.

30.05.13 15:42

Den talentfulle midtbanespilleren er Manchester Citys eiendom, men tilbringer denne sesongen på utlån i Strømsgodset.

Nå melder Sky Sports at han skal være høyaktuell for Arsenal.

I tillegg skal også lag som Liverpool, Fulham, Swansea og West Ham følge Ibrahim nøye.

- Jeg er veldig smigret over å bli koblet til Arsenal. Jeg vokste opp som Arsenal-fan, og helten min var Patrick Vieira da han spilte der, sier Abdisalam Ibrahim til Sky Sports.

- Jeg vil være veldig beæret over å få spille for Arsenal og det vil være en drøm som går i oppfyllelse å spille for Arsène Wenger, sier Fjellhamar-gutten.

Uttalelsene vil neppe smake veldig godt for Manchester City-fansen, men Ibrahim er i alle fall ærlig.

- Wenger har utviklet så mange unge spillere og gitt dem sjansen i førstelaget, men akkurat nå er fokuset mitt på å gjøre det bra i U21-EM i Israel med Norge. Vi får se hva som skjer de neste par månedene. Jeg er under kontrakt med Manchester City i ett år til.

Abdisalam Ibrahim er også åpen for å forlenge kontrakten med City.

- Jeg er 22 år nå og ønsker å spille i Premier League hver eneste uke. Jeg er åpen for å forlenge avtalen, men ønsker å møte den nye manageren og høre hva han har å si, sier Ibrahim til Sky Sports.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.