Gå til sidens hovedinnhold

Arsenal-legende vil ha van Persie tilbake

«Tror ikke han hadde dratt til United hvis han hadde visst at Ferguson skulle dra».

Etter en eventyrlig debutsesong i Manchester United, som endte opp i Premier League-gull og toppscorer-tittel for Robin van Persie, har det mildt sagt gått noe tråere i den inneværende.

Under David Moyes har United slitt fælt og står med stusselige 22 poeng på 15 kamper. Robin van Persie har på sin side scoret respektable sju mål, men går nå skadet.

Arsenal-retur?
I tillegg har det flere ganger blitt spekulert i at den nederlandske stjernen er misfornøyd med både Moyes' lederstil og treningopplegg.

Spiss-legende i Arsenal, Ian Wright, lanserer nå muligheten for å få van Persie tilbake til Nord-London og Arsenal.

NA Live: Aston Villa - Manchester United fra 14.30

«Wenger må hente Robin van Persie tilbake i januar. Kom tilbake, Robin!» skriver den tidligere måljegeren, før han følger opp med:

«Alex Ferguson fortalte ikke van Persie hele sannheten. Hadde Robin dratt hvis han hadde visst at Ferguson ville slutte etter sesongen? Jeg tror ikke det!» fortsetter han.

Fansen uenig
Det forslaget stiller åpenbart ikke fansen seg bak. Under de nevnte meldingene har flere supportere kommentert blant annet: «Har noen hacket seg inn på kontoen din, eller sa du virkelig det?», «nei, han brant alle broer da han dro» og «for en totalt latterlig idé».

Hvis de reaksjonene er representable for majoriteten av Arsenal-fansen, er det i så fall lite som tyder på at det blir noe gjensynsglede om en eventuell gjenforening skulle finne sted, noe som vel må sies å være relativt urealistisk.

HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene