RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal lytter til sinte fans

Foto: AFP/ Odd Andersen
Sist oppdatert:
Supporternes protester førte frem.

Arsenal vil likevel ikke øke billettprisene til neste sesong, etter klager fra tilhengerne.

- Beslutningen er resultat av en gjennomgang av styret, der det ble tatt hensyn til det økonomiske klimaet og tilbakemeldinger fra tilhengergrupper, meldte klubben på sitt nettsted.

Sesongbillettene til Arsenal er de dyreste i Premier League og koster inntil 1955 pund (17.500 kroner). Om lag 40.000 av de 60.000 plassene på klubbens arena i Nordøst-London fylles av sesongkortinnehavere.

Tidligere denne måneden ga Manchester City tilbake flere hundre av billettene den var tildelt til bortekampen mot Arsenal fordi prisen på 62 pund gjorde at de ikke ble utsolgt.

Flere supporterorganisasjoner presser på for et tak på billettpriser for bortelagets fans. Mange stiller spørsmålet om hvorfor billettprisene er mye lavere i et land som Tyskland.

Arsenal-tilhengerne reagerer ikke bare på de høye prisene, men også på at klubben ikke har vunnet et trofé siden 2005 og at stjerner som Cesc Fàbregas og Robin van Persie de siste årene har forsvunnet til andre lag. Styret beskyldes for å sette profitt foran prestasjonsevne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere