RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal nekter å gi opp

Sist oppdatert:
Før tirsdagens oppgjør mellom Arsenal og Manchester United var de to lags managere enige om at taperen ville være ute av gullkampen. Men Arsenal-spillerne nekter å akseptere at løpet er kjørt.

Både Ashley Cole, Thierry Henry og Patrick Vieira sier Arsenal fortsatt jakter på Premier League-gullet.

Må ønske det
Til tross for at avstanden opp til Chelsea nå er hele 13 poeng, lover Henry at «The Gunners» vil gi London-rivalene kamp til døren.

- Det er ikke over ennå. Vi må bare håpe Chelsea avgir poeng. En må aldri gi opp, vi kan bare innhente dem hvis vi virkelig ønsker å innhente dem, sier den franske superspissen til Sky Sports.

Knust
Landslagsback Ashley Cole innrømmer at nederlaget for Manchester United var smertelig, men understreker at tittelen ikke er på Stamford Bridge ennå.

- Gutta var helt knust. Vi hadde et sterkt ønske om å vinne og sette Chelsea under press. Men det er ikke over. Vi er fortsatt med i kampen.

Cole mener Chelseas brede stall er hovedgrunnen til at laget topper tabellen.

- Det er at Chelsea har en større tropp er vel hovedårsaken. De takler skader bedre enn oss, men det er noe vi bare må akseptere.

Spennende sesongavslutning
Arsenal-kaptein Patrick Vieira sier laget må finne tilbake til seiersformelen snarest, og at sesongen på ingen måte er over.

- Vi må slå tilbake så snart som mulig, for målet vårt er fortsatt å avslutte på toppen - selv om vi vet det vil bli svært vanskelig nå.

- Vi kjemper uansett fortsatt om Champions League-plass, og vi er jo med i både Champions League og FA-cupen, så der er jo veldig spennende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere