Gå til sidens hovedinnhold

Arsenal og Liverpool vil møte Brann

De engelske storklubbene Arsenal og Liverpool ønsker å legge deler av sommerens sesongoppkjøring til Brann Stadion.

- Vi har mottatt en forsepørsel fra de to klubbene om å spille treningskamper til sommeren. Vårt svar er avhengig av om det klaffer med terminlisten og hvordan de økonomiske betingelsene er, sier Per-Ove Ludvigsen i Brann til brann.no.

De aktuelle datoene er 23. juli (Arsenal) og 3. august (Liverpool). Brann spiller seriekamp mot Molde 25. juli og Vålerenga 1. august. Et treningsoppgjør mot Liverpool synes derfor mest sannsynlig.

-Den siste datoen kan passe, det er mye bedre å få en slik kamp to dager etter en Tippeligakamp enn før, sier Ludvigsen.

Det er imidlertid ikke bare sportslige hensyn som er viktig for bergensklubben, de økonomiske betingelsene må også vurderes.

-Vi ser på muligheten for å få dette til økonomisk, men er overhodet ikke villig til å ta noen risiko, sier daglig leder Bjørn Dahl.

Brann møtte Liverpool i kvartfinalen i cupvinnercupen i 1997. På 80- og 90-tallet spilte bergenserne flere sommerkamper mot engelske lag, og både Wimbledon og Tottenham har gjestet Brann Stadion.

Sist Brann møtte et engelsk topplag var i 1998. Den gang så 16.100 tilskuere Manchester United slå Brann 4-0 i øsende regnvær.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot