RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal-overgang blir gransket

GRANSKES: Calum Chambers overgang til Arsenal.
GRANSKES: Calum Chambers overgang til Arsenal. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)
Men FA vil ikke avsløre hvorfor.

I fjor sommer brukte Arsenal rundt 15 millioner pund på å sikre seg den svært talentfulle forsvarsspilleren Calum Chambers fra Southampton.

Nå melder imidlertid det engelske fotballforbundet (FA) at de skal se nærmere på denne overgangen. FA vil imidlertid ikke avsløre hvorfor de gjør det.

Overgangen skal ifølge begge klubbene har gått riktig for seg, men en angivelig tredje part har nå meldt sin misnøye med avtalen, skriver Daily Mail.

Både Arsenal og Southampton kjenner til at FA nå gransker Chambers-overgangen. Det var Les Reed fra Southampton og Dick Law fra Arsenal som forhandlet fram overgangen for forsvarsspilleren.

Vanligvis er det ikke grunn til granskning fra FAs side om det kun er en agent som er misfornøyd med hvordan handelen foregikk. Chambers agent, Alan Middleton i Cassius Sports Management, ønsker ikke å kommentere saken.

En av de ansatte i Cassius Sports Management skal riktig nok være Chambers stefar Steve Moss, men dette skal ikke være et brudd på reglene.

Daily Mail mener å vite at problemet rundt overgangen skal ligge hos Arsenal, men londonklubbens uttalelser i saken tyder på at det ikke er noen misnøye.

- Alle parter spilte med åpne kort i denne overgangen, sier en talsmann.

FA ønsker som nevnt ikke å kommentere hvorfor overgangen granskes.

Chambers har totalt spilt 29 kamper for Arsenal siden overgangen i fjor sommer. 20-åringen har allerede tre landskamper for England.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere