*Nettavisen* Sport.

Arsenal prøver seg på stjernespiss

Foto: Andres Kudacki / Ap

Diego Costa kan være på vei inn på Emirates Stadium.

19.12.13 19:47

Arsenal skal, ifølge The Telegraph, forsøke å hente inn Atletico Madrid-angriper Diego Costa i løpet av januarvinduet.

Ifølge ryktene skal Arsenal ha speidet på Costa en stund, men London-klubben er ennå usikker på om den kommer til å kjøpe brasilianeren.

Diego Costa, som har bøttet inn mål i årets La Liga, skal ha en utkjøpsklausul på rundt 30 millioner euro, men det skal så langt ikke ha blitt lagt inn noe formelt bud.

Trenger målscorer
Olivier Giroud er spiss på dagens Arsenal-lag, men scorer ikke nok mål for en klubb med ambisjoner om å vinne Premier League.

Franskmannen har kun puttet syv mål i ligaen til nå denne sesongen, og er med det bak midtbanespiller Aaron Ramsey i kampen om toppscorertittelen i klubben. Ramsey har nettet åtte ganger for the Gunners.

Ikke første gang
Dette er ikke første gang Arsenal prøver å kjøpe en stjernespiss ut fra hans nåværende kontrakt. Senest i sommer var det Liverpools Luis Suarez som ble forsøkt hentet til London. Den gangen rotet London-klubben det til, og Suarez scorer nå i stedet på bestilling for laget fra Merseyside.

Også José Mourinho og Chelsea skal være ute etter Costa.

Topper ligaen
Arsene Wengers menn går topper årets Premier League-tabell før klubben går inn i en travel juleperiode. De ligger to poeng foran nevnte Liverpool og Chelsea.

Neste kamp for de røde fra London er et byderby mot Chelsea på Emirates 23. desember.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.