*Nettavisen* Sport.

Arsenal-sjef raser mot Barcelona

Foto: EPA/Scanpix

Begynner Barcelonas flørt med Cesc Fabregas å ligne Cristiano Ronaldo-sagaen?

27.12.09 15:20

Cesc Fabregas kom til Arsenal som tenåring fra storklubben Barcelona. Under Arsene Wengers ledelse utviklet spanjolen seg til å bli en av verdens beste midtbanespillere og kaptein for Arsenal.

Følg toppkampen Arsenal - Aston Villa i Nettavisens Live-system fra 14.30!

Dermed har Barcelona ytret et ønske om å hente Fabregas «hjem» til Barcelona. Barca-president Joan Laporta har ikke lagt skjul på sin begeistring for Arsenal-kapteinen og har gjort sitt for å fyre under spekulasjonene.

Men nå tar Arsenals styreleder, Peter Hill-Wood, bladet fra munnen og refser Barcelonas opptreden.

- Jeg er forbannet på Barcelona og alt det tullet de driver med, sier Hill-Wood ifølge Daily Star.

Han understreker at Fabregas er under kontrakt med London-klubben og at han ser ingen grunn til at kapteinen skal forlate Arsenal.

- Cesc er på en meget god, langsiktig kontrakt og jeg tror ikke han har noen planer om å bryte den.

Og styreformannen er ikke nevneverdig imponert over Barcelonas opptreden, men vet at det er lite å gjøre med det.

- Det er ikke første gang de gjør dette og det er det mest respektløse og slitsomme man kan gjøre. Samtidig skulle man tro at slik oppførsel fikk en konsekvens, men han er vel i sin fulle rett til å si sin mening, sier Hill-Wood.

Samtdig tror ikke Hill-Wood at Fabregas har noen intensjon om å forlate Arsenal, til tross for frieriet fra hans barndomsklubb og verdens for øyeblikket beste lag.

Så spørs det hva Fabregas selv egentlig tenker. Uansett begynner saken å minne litt om den spede begynnelse på Cristiano Ronaldo-sagaen, der det hele begynte med Real Madrids smigrende ord til portugiseren. Også der nektet Manchester Uniteds mektige herrer for at Ronaldo skulle forlate klubben. Et drøyt år senere var Ronaldo likevel på plass i Real Madrid.

At dette gjelder Fabregas vet man selvfølgelig ikke, men inntil spanjolen selv legger ballen død, vil spekulasjonene vedvare.

Følg toppkampen Arsenal - Aston Villa i Nettavisens Live-system fra 14.30!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag