RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos / NTB Scanpix

Arsenal søndagens beste spill

Sist oppdatert:
Roberto Mancini lever farlig og Manchester City mangler flere nøkkelspillere i søndagens bortekamp mot Arsenal.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Ingen grunn til å tro på Liverpool
Oddstips 2: En fransk godbit
V75 lørdag: Nettavisens lesere fikk med seg en halv million
Dobbel V5 Sørlandet: Hamre sikrer nye gevinster

Søndagens langoddsprogram består av to høyinteressante oppgjør i Premier League og ingen tvil om at det er prestisjeoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool som er den store godbiten, men heller ikke Arsenal mot Manchester City høres ille ut. Ellers skal Barcelona i sving i en tøff bortekamp mot Malaga og i Italia skal Juventus reise kjerringa borte mot Parma. Det er naturligvis også en rekke vintersportdueller, i tillegg til både ishockey og håndball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Russland innfridde vårt ene langskudd lørdag til pene 2,50 i odds da de banket et svekket Island i åpningskampen i håndball-VM lørdag kveld. Søndagens langoddsprogram er dessverre nesten kjemisk fritt for spennende langskudd og vi nøyer oss med et ordentlig langskudd fra den lunefulle Hockeyallsvenskan denne søndagen.

Västerås - Asplöven B 4,70
Hockeyallsvenskan der hjemmelaget til de grader merker at de har mistet sine to NHL-profiler Berglund og Backlund. Står med tre strake tap nå og er i ferd med å miste kontakten med de tre lagene på direkte kvalik. Asplöven reiste 55 mil med buss en vei til bortekampen mot Mora sist og knuste Mora sensasjonelt 6-2. Västerås er satt til 1,35 i odds i kveld, det er naturligvis på gamle meritter. Forskjellen på disse lagene er betydelig mindre nå som Västerås ikke lenger kan benytte sine svært toneangivende NHL-spillere. Vi synes 4,70 på bortelaget ser svært høyt ut her og må anbefale et langskudd.

Dagens vintersport
Tora Berger - Darya Domracheva H 1,85
Fellesstart skiskyting Ruhpolding. Verdenscupleder Tora Berger blir stadig undervurdert i disse duellene med den lynraske hviterussiske jenta. At Tora Berger i likhet med omtrent alle andre hadde det strevsomt på standplass i Oberhof sist uke, legger vi liten vekt på. De norske skiskytterjentene både skjøt på seg og gikk på seg selvtillit under onsdagens overlegne stafettseier her i Ruhpolding. Greit nok at Darya Domracheva er raskere enn Tora i sporet, men skytemessig har Tora vært bedre denne sesongen. Har Tora heng ut fra siste stående, så er hun rå på sisterunden. 1,85 på at Tora vinner denne duellen er slik vi ser det, dagens mest interessante vintersportduell.

Dagens avslag
Real Sociedad - Deportivo La Coruna H 1,67

Etter flotte 4-3-0 før nyttår åpnet real Sociedad det nye året med 3-4 tap borte for Real Madrid sist helg. Det er det ikke noe å si på, men Sociedad ga Real kamp til døra. Er oppe på en flott 5. plass med sine 25 poeng og har som vanlig levert bra på hjemmebane (5-2-2). Hjemmelaget må faktisk unnvære tre av de fire som starter i forsvarsfireren mot Real Madrid sist helg. Mikel Gonzalez (18 kamper fra start), Inigo Martinez (15 kamper fra start) og Dani Estrada (10 seriekamper fra start) må alle sone karantene søndag.Deportivo tok en livsviktig trepoenger hjemme mot Malaga sist helg og avanserte dermed bort fra bunnplassen. Det er kun ett poeng opp til sikker plass for Coruna nå. Står med begredelige 0-4-5 på bortebane. Midtbaneanker Aguilar (14 seriekamper fra start) må sone karantene etter å ha fått sitt femte gul kort sist helg. Paulo Assunçao (eks Atletico Madrid og Sao Paulo) er ankommet etter juleferien. Det står riktignok 3-1-0 på de fire siste tilsvarende, men med tanke på at hjemmelaget må bytte ut nesten hele forsvarsfireren kan vi ikke anbefale spill på hjemmelaget her til begredelige 1,67 i odds.

Under lørdagens V75-løp på Leangen ble det nytt treff på det mellomste forslaget (inn.pris kr 375) og fine 3 718 kroner tilbake. Det var mange av våre lesere som fulgte de tipsene og hele 225 V75-kuponger som ble levert via Nettavisen fredag og lørdag gikk inn med gevinst og samlet hentet altså våre lesere nesten en halv million kroner i gevinster lørdag. Søndag kan du levere en av våre ekspertkuponger til V64-løpene på Solvalla i spilleboksen under.

Dagens spill
Arsenal - Manchester City H 2,55
Svært viktig kamp for begge lag. Arsenal var heldige som fikk med seg ett poeng i bortemøtet med Southampton 1.nyttårsdag og tapte dermed terreng til lagene foran. Er nede på en skuffende 6. plass med sine 34 poeng og har fem poeng opp til byrival Tottenham på tredjeplass (riktignok en kamp tilgode). 4-1-0 på de fem siste seriekampene, men hjemme på Emirates er ikke tallene bedre enn 5-2-2. Lukasz Fabianski er faktisk den eneste skadede spilleren for Arsenal nå, men Gervinho er opptatt med Afrikamesterskapet.

Tross tre seire på de fire julekampene, tapte Manchester City terreng til Manchester United all den tid City tapte 0-1 borte for Sunderland tredje sist. Har altså sju poeng opp til serielederen og har knapt gnistret en eneste gang denne sesongen. 5-4-1 på bortebane er tallene for Mancinis menn. I FA-cupen sist fredag ble det en komfortabel 3-0 seier hjemme mot Watford. Samir Nasri er suspendert, mens Yaya Toure, Kolo Toure og Abdul Razak alle er reist til Afrikamesterskapet. Viktige Sergio Aguero er skadet, det samme gjelder for Maicon, Micah Richards og Jack Rodwell.

Det står 2-2-0 på de fire siste tilsvarende og Arsenal har faktisk ikke tapt tilsvarende oppgjør på 27 oppgjør. Vi har en veldig god feeling for hjemmelaget søndag ikke minst siden City sliter med svært sentrale fravær. Vi synes Arsenal burde vært knepen favoritt i denne kampen med dagens forutsetninger og 2,55 på hjemmeseier er det naturligvis bare å angripe. Sett i forhold til odds synes vi Arsenal er søndagens klart beste spill. Kampen kan selvsagt spilles som singel.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 16.55):
Kamp 108 Arsenal - Manchester City 2,55 3,10 2,55
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere