RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal snublet

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United er ny serieleder i Premier League.

Arsenal hadde sjansen til å ta tilbake den serieledelsen londonklubben gikk inn i jula med, men klarte ikke å score mål på Portsmouth på Fratton Park andre juledag.

Kampen endte 0-0.

Gigantmiss av Gallas
Det skjedde ikke minst til ergrelse for William Gallas, som hadde en gigantisk målsjanse få minutter før slutt, men skjøt harmløst over mål fra kloss hold.

Og Tomas Rosicky, som skjøt like utenfor fra åtte meters hold - to og et halvt minutt på overtid.

Benjani hadde Portsmouths største sjanse, da han rundet keeper Manuel Almunia, men fikk ballen for langt foran seg og ble løpt opp.

- Vi måtte kjempe hardt fordi Arsenal er et fantastisk lag. De hadde noen store sjanser mot slutten, men det var en kjempeinnsats av gutta, sier Sol Campbell ifølge Portsmouth.

- Fikk maks ut av det
Arsenals manager Arsene Wenger roste hjemmelaget for sin defensive innsats, men gjorde det samtidig rimelig klart at han ikke var imponert av angrepsviljen til Harry Redknapps lag.

En ond tunge vil kanskje påpeke at det kan være lurt av Redknapp å fokusere på forsvaret med tanke på korrupsjonsanklagen som henger over ham.

- All ære til Portsmouth. De gjorde det vanskelig for oss. De spilte på den ene banehalvdelen. Jeg synes ikke de hadde noen spesiell kamp offensivt, de spilte med ti mann i forsvar og fikk til slutt maksimalt utbytte av denne kampen, sier Wenger.

Ett poeng bak
Det ene poenget gjør at Arsenal står med 44 poeng etter 19 kamper og dermed ligger ett poeng bak Manchester United, som i ettermiddag vant hele 4-0 over svake Sunderland.

Chelsea spilte også uavgjort onsdag og står med 38 poeng, mens Liverpool klatret til 36 poeng med 2-1-seieren over Derby County på Pride Park.

Les flere artikler på Nettavisens sportsseksjon!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere