*Nettavisen* Sport.

Arsenal-stjerne ber Balotelli roe seg ned

Foto: valerio Pennicino / Getty Images Sport

Tomas Rosicky tror det vil gjøre Milan-spissen mye bedre.

Tirsdag kveld står de to ansikt til ansikt når Tsjekkia og Italia møtes i VM-kvalifiseringen. Arsenal-stjernen Rosicky kjenner Mario Balotelli fra sistnevntes tid i Manchester City – og vet godt hva den kontroversielle spissen kan utrette på sitt beste.

– Jeg kjenner Balotelli ganske godt. Mario har et stort potensial. Samtidig vil han bli enda bedre hvis han roer seg ned og blir mer profesjonell, sier tsjekkeren til italienske Tuttosport.

Intervjuet er gjengitt av nettstedet av goal.com.

– Selvfølgelig spiller alderen hans en rolle med hensyn til oppførselen, men han har allerede bevist at han er en interessant spiller – både i City og i Milan, sier Rosicky.

Mario Balotelli har så definitivt vist en egen evne til å prege overskriftene – både på og utenfor banen. I det første møtet mellom Tsjekkia og Italia i VM-kvalifiseringen ble 23-åringen utvist – etter å ha pådratt seg to gule kort i løpet av fire minutter.

Nå møtes altså lagene igjen. Italia leder gruppe B soleklart med 17 poeng, mens Tsjekkia kjemper innbitt for andreplassen. Den innehar foreløpig Bulgaria med ti poeng, men Rosicky & co. følger poenget bak. Også Armenia og Danmark har ti poeng.

Rosicky innser at mye står på spill i tirsdagens kamp.

– Vi ser fram til kampen. Den er vår siste sjanse, og vi tåler ikke å tape, sier han. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag