RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mike Hewitt / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Arsenal-stjernen føler han har lært

Nå tror Olivier Giroud at Arsenal kan melde seg på i gullkampen.

Arsenal sikret seg kvalifisering til Champions League neste sesong med et nødskrik. I siste kamp for sesongen ble det 1-0-seier borte mot Newcastle, og dermed havnet London-klubben på fjerdeplass – to poeng foran byrival Tottenham.

Olivier Giroud var en av de nyankomne spillerne som skulle sikre Arsène Wenger og Arsenal en etterlengtet tittel. Franskmannen slet i begynnelsen, men han er fornøyd med sin egen prestasjon.

Lang sesong
- Jeg vet hva jeg har gjort bra, men jeg vet også hva jeg må forbedre meg på til neste sesong. Men det har vært et positivt år, sier Giroud til Arsenal.com.

Angriperen, som kom fra Montpellier, noterte seg for elleve scoringer i sin debutsesong i England. Han innrømmer at det tøffe kampprogrammet har vært en påkjenning.

- Det har vært en slitsom sesong – helt nytt fra hva jeg har opplevd tidligere. Jeg fikk min første smak på Champions League-fotball, første sesong uten vinterpause og tempoet i spillet her er på et annet nivå, forklarer han.

Arsenal-spissen legger ikke skjul på sine personlige ambisjoner foran kommende sesong.

- Det er en svært viktig sesong med mange utfordringer. Jeg ønsker å etablere meg i Arsenal og skape meg et navn her. I tillegg drømmer jeg om å spille VM i Brasil, forteller Giroud til Arsenals offisielle nettsted.

Stor forbedring
Wenger har ikke signert noen forsterkninger ennå, men klubbdirektør Ivan Gazidis har uttalt at manageren får midler til å sikre seg noen nye navn.

Fjorårets offensive forsterkninger, Olivier Giroud, Lukas Podolski og Santi Cazorla, scoret til sammen 34 Premier League-mål for klubben. Giroud har tro på at trioen kan sikre titler neste sesong.

- Hvis vi starter bedre enn vi gjorde forrige sesong, vet jeg at vi vil kjempe om tittelen neste år. Vi er vant med å spille med hverandre nå og har forbedret oss som lag. Vi har også blitt bedre individualister – spesielt nykommerne som Cazorla, Podolski og meg selv, avslutter den høyreiste angriperen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere