*Nettavisen* Sport.

Arsenal sviktet ikke

Gullfavoritt Arsenal gjorde det de måtte for å vinne borte mot Blackburn lørdag. Martin Andresen spilte hele kampen for Blackburn. Les alt om Premier League-runden her.

13.03.04 21:25

Øvrige kamper:
Bolton-Chelsea 0-2
Birmingham-Leicester 0-1
Fulham-Leeds 2-0
Everton-Portsmouth 1-0
Charlton-Middlesbrough

Et nytt fantom-mål av Premier Leagues storscorer, samt en enkel scoring fra Robert Pires, var nok til å sikre Arsenal alle poengene på Ewood Park lørdag.

Ligaen avgjort?
Dermed er det mye som tyder på at Chelsea og Manchester United må ha hjelp fra høyere makter, dersom de skal gjøre seg noe håp om å utfordre ligalederen mot slutten av sesongen.

Arsenal topper nå tabellen med 70 poeng, ni poeng foran Chelsea og hele 12 foran United. Fotballen er selvfølgelig rund og bla-bla-bla og alt det der, men du skal være bra jordnær hvis du som Gunners-fan nå skjelver nevneverdig i beina foran ligainnspurten.

Arsenal imponerte på ingen måte lørdag, og det er nettopp det som er så imponerende: Laget vinner på gode såvel som dårlige dager. Null tap på 28 kamper er intet mindre enn utrolig.

Fantastiske Henry
Utrolig er også lagets ubestridte ener: Thierry Henry.

Henry lagde sitt 21. seriemål mot Blackburn lørdag, da han på sedvanlig Henry-vis skrudde ballen helt oppe i høyre kryss for keeperen i det 57 minutt, til 1-0 for ligaleder Arsenal.

Fra da av og ut hadde Arsenal stort sett kontrollen på kampen, bortsett fra da Andy Cole var farlig frempå med noe som lignet på en blanding av skudd og innlegg like etter. Ballen gikk uheldigvis for nedrykningstruede Blackburn til siden for mål.

Robert Pires fikk æren av å punktere kampen i sluttminuttene, da han var frempå på en retur, etter at Gilberto Silva først skjøt i stolpen.

Martin Andresen spiller sin andre ligakamp for Blackburn i dag, og den første fra start. Han klarte seg greit på midtbanen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.