RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal vil forlenge med Wenger

Foto: Getty Images
- Jeg tror han kan fortsette i mange år, sier Arsenal-direktør.

Arsenal vil forlenge kontrakten med Arséne Wenger (62), melder Daily Mirror.

- Det er ikke for å være sentimental, det er ikke en belønning for flott arbeid, det er en tro på at vi har en utrolig manager som elsker klubben og som vi tror er den rette til å føre klubben videre. Jeg tror han kan fortsette i mange år, forteller Arsenals administrerende direktør Ivan Gazidis.

Wengers kontrakt går ut i 2014. Den anerkjente franskmannen har ikke ledet Arsenal til en tittel på syv sesonger, men det rikker ikke på Arsenal-styrets tillit til 62-åringen.

- Arsenal gir ikke opp. Vi vet at vi ikke har vunnet noen titler de siste årene, men vi er optimistiske med tanke på denne sesongen. Vi gjør alt for å vinne titler, og vi vil vinne med stil. Vi blir beskyldt for å være tilfredse med å kun ende blant de fire beste, men det er vås. Jeg mener at vi er den mest ambisiøse klubben i verden, sier Gazidis.

Wenger har vært Arsenal-manager siden 1996, da han kom fra japanske Nagoya Grampus. Han er Arsenals mest suksessrike manager gjennom tidene. Nå tyder mye på at han fortsatt har mange år igjen på Emirates Stadium.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere