*Nettavisen* Sport.

Arsenal vil «stjele» Sterling fra Liverpool

FORLATER HAN LIVERPOOL? Det er langt ifra sikkert at Raheem Sterling er å finne i Liverpools tropp neste sesong. Arsenal øyner nå muligheten for å hente 20-åringen til London i en avtale som sender Theo Walcott motsatt vei.

FORLATER HAN LIVERPOOL? Det er langt ifra sikkert at Raheem Sterling er å finne i Liverpools tropp neste sesong. Arsenal øyner nå muligheten for å hente 20-åringen til London i en avtale som sender Theo Walcott motsatt vei. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)

Vil utnytte Liverpools problemer med å forlenge ungguttens kontrakt.

Arsenal-manager Arsène Wenger skal være godt i gang med planleggingen av sommerens overgangsvindu, og nå skriver Daily Mirror at franskmannen har lagt opp en kabal som resulterer i at Liverpool-ess Raheem Sterling blir å finne i London neste sesong.

Unggutten har nemlig ingen planer om å prate med sin nåværende klubb om en kontraktsforlengelse før til sommeren, og skulle det da være klart at Liverpool ikke blir å finne i neste års Champions League øker sjansen betraktelig for at Sterling forlater Anfield.

Klubber som Real Madrid, Manchester City og Bayern München følger alle situasjonen tett allerede og står klare til å tilby store summer for 20-åringen.

Wenger lar seg imidlertid ikke skremme av de andre storklubbene og håper at han har noe som kan friste Liverpool-manager Brendan Rodgers enda mer: Theo Walcott - pluss en god slump penger, naturligvis.

Klikk på bildet for å forstørre.

BYTTEHANDEL: Theo Walcott kan gå motsatt vei i en eventuell avtale om Raheem Sterling. Foto: Olly Greenwood (Afp)

På samme måte som Sterling ikke virker å være 100 prosent klar for å forlenge sin kontrakt med Liverpool, rapporteres det nemlig om at også Walcott og Arsenal ikke er helt enige i kontraktsdiskusjonene. Klubben skal være av den oppfatning av at spillerens prestasjoner ikke samsvarer med lønna han krever, og Wenger skal dermed være klar til å gi slipp på lynvingen.

Håpet er nå at Liverpool skal gå med på en avtale der de to spillerne bytter klubb, i tillegg til at Arsenal setter over x antall pund på Anfield-klubbens konto.

Walcott har denne sesongen slitt med skader, men har vært klarert for spill de siste ukene. Likevel har han slitt med å få spilletid av Arsène Wenger og står dermed med kun tre ligakamper fra start denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.