RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenals keeperhåp vurderer klubbytte

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
20-åringen er lei av å være fjerdevalg i londonklubben.

Den unge polakken Wojciech Szczesny er av mange arsenalkjennere sett på som londonklubbens store keeperhåp for framtiden. En plass Arsenal de siste årene har slitt med å fylle med en verdig kandidat. Den 20 år gamle polakken gjennomførte et meget vellykket låneopphold i Brentford forrige sesong, og håper nå å danke ut Manuel Almunia som førstelagskeeper.

Gunners-manager Arsène Wenger har imidlertid klokkertro på sin spanske skuddstopper, og til tross for masse kritikk og mye spekulasjoner er Almunia fortsatt førstevalg på The Emirates.

Tre mann foran i køen
Foran Szczesny i keeperkøen er også landsmannen Lukasz Fabianski og italienske Vito Mannone, til tross for at disse to heller ikke har imponert nevneverdig når de har fått sjansen.

I tillegg har det altså vært utallige spekulasjoner om at londonklubben ønsker å hente inn en ny sisteskanse. Mark Schwarzer har blant annet blitt nevnt som en kandidat i lang tid.

Derfor begynner nå den unge polakken å bli utålmodig, og ifølge Sky Sports vurderer han et klubbytte om han ikke i løpet av kort tid rykker framover i keeperkøen til Arsenal.

- Selv om vi snakket mye sammen før sesongen, ser det ut til at Arsène Wenger har glemt at han har en keeper ved navn Wojciech Szczesny i stallen, sier den unge burvokteren.

- Wenger ga meg beskjed om å kjempe om en førstelagsplass, men så vraket han meg plutselig til ligacuplaget, sier polakken.

- Positiv til et tilbud
Szczesny ble hentet til Arsenal i 2008, og tilbrakte forrige sesong på lån i Brentford, der han fikk gode skussmål. Han har så langt én landskamp for Polen og seks kamper for U21-laget.

- Vennene mine seier jeg må ta det med ro, og at dette er en maraton og ikke en sprint. Men en maraton handler ikke om å løpe på samme stedet i tre år, sier keeperhåpet.

- Jeg er klar for det høyeste nivået, men trenger en klubb som tror på meg. I Arsenal har de ikke den troen. Jeg vil helst spille for Arsenal, men kommer det et tilbud, er jeg positiv, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere