*Nettavisen* Sport.

Arsenals skademareritt fortsetter

SKADEAVBREKK: Mesut Özil er satt ut av spill i opptil tre måneder med en kneskade.

SKADEAVBREKK: Mesut Özil er satt ut av spill i opptil tre måneder med en kneskade. Foto: Dylan Martinez (Reuters / NTB scanpix)

Mesut Özil ute i opptil tre måneder.

08.10.14 16:18

Arsenal har fått en tøff start på sesongen og står med beskjedne ti poeng etter sju kamper.

Blant spillerne som har fått mest kritikk er tyske Mesut Özil som kun har produsert ett mål og to målgivende pasninger i hjemlig liga så langt.

I sist seriekamp mot Chelsea hadde midtbanespilleren en ny, tung dag på jobb, og etter kampen ble det også rapportert at han slet med en kneskade.

Özil sluttet seg uansett til Tysklands landslagstropp foran de kommende EM-kvalifiseringskampene, og var i utgangspunktet ventet å spille kommende helgs kamp mot Polen.

Onsdag ettermiddag kom imidlertid det tyske fotballforbundet med beskjeden om at Özil kneskade er så ille at han trolig kommer til å være ute av spill i opptil tre måneder.

Dermed slutter tyskeren seg til en stadig voksende skadeliste hos londonklubben, som allerede inneholder navn som Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Mathieu Debuchy, Olivier Giroud og Theo Walcott.

Arsenals medisinske apparat har de siste årene mottatt kritikk på grunn av klubbens tilsynelatende evigvarende skadeproblemer, og før denne sesongen ble det tyske landslagets fitness-guru Shad Forsythe engasjert.

Resultatene må kunne sies å la vente på seg ...

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.