*Nettavisen* Sport.

Årst scoret - Rudi skadet

Foto: Ola A. Thorset (Scanpix)

Ingen ser ut til å kunne stoppe Ole Martin Årst og Tromsø i treningskampene. Fredag slo nordlendingene Molde, som fikk Petter Rudi skadet.

26.03.04 15:37

Årst ble selvfølgelig matchvinner da han, næmest som vanlig, scoret etter et innlegg fra Morten Gamst Pedersen. Det var spissens 12. mål i årets treningskamper.

Det var samtidig lagets sjette strake kamp uten baklengsmål. Man må nesten to måneder tilbake for å finne forrige TIL-tap - mot Lillestrøm. Se her for lagets treningskamper.

Etter fem seirer og to uavgjorte kom Molde litt ned på jorda etter tapet.

- Kampen ble ødelagt av en sterk vind. Den var selvfølgelig lik for begge lag, men det ble ikke den kampen vi hadde håpet på. Det var tett og jevnt. Jeg følte at vi hadde bra kontroll i 1. omgang. I 2. omgang hadde vi ballen en del, men skapte ikke så mye, så det var vel ok at Tromsø vant, sier Molde-trener Reidar Vågnes til TV 2 Nettavisen.

Han er bekymret over skadesituasjonen.

- I dag manglet vi Trond Strande, Magnus Kihlberg og Øyvind Hoås, og Thomas Mork måtte kaste inn håndkleet på oppvarmingen. I tillegg måtte Petter Rudi ut etter å ha blitt taklet bakfra 20 minutter før slutt. Jeg skulle gjerne hatt disse på banen slik at vi kunne samspilt en første-ellever mer, sier Vågnes.

- Men vi regner ikke med at det er noe langvarig med Petter. Vi regner med at han er tilbake mot Stabæk i generalprøven om en drøy uke. Da er nok alle de jeg nevnte tilbake, og hadde det vært seriestart i dag kan det nok hende at alle hadde vært på banen, legger han til.

Han tror Tromsø kan overraske i årets serie.

- Før denne kampen hadde jeg tippet Tromsø som en mulig overraskelse i år. Denne kampen bekreftet at det er et godt lag som er vanskelig å spille mot. Laget fremstår veldig solid, sier Vågnes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.