RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BYTTER KLUBB: Ernest Asante skal spille de tre neste årene i Stabæk-drakt.
BYTTER KLUBB: Ernest Asante skal spille de tre neste årene i Stabæk-drakt. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Asante klar for Stabæk

- Asante er en publikumsfavoritt.

Start og Stabæk er enig om en overgang som gjør ghanesiske Ernest Asante til Stabæk-spiller de tre neste årene.

Asante kom til sørlandsklubben i 2011. Siden den gang har han spilt 109 kamper og scoret 25 mål for Start. Nå skal den lynraske angrepsspilleren fortsette sin karriere i Bærum, melder Start på sin hjemmeside.

Start er inne i en tung økonomisk periode, og salget av Asante er et ledd i prosessen for å bedre den økonomiske situasjonen.

- Asante er en publikumsfavoritt og kommer garantert til å bli savnet. Likevel er det positivt at salget bedrer vår økonomi i en utfordrende periode, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Asante besto den medisinske testen i Stabæk lørdag og har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben de neste tre årene.

- Overganger som dette er en del av fotballen, og jeg håper det vil gjøre meg til en enda bedre fotballspiller. Og så føles det litt godt å kunne bidra nå som Start har en tung periode knyttet til økonomi, sier Asante om overgangen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere