RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Asante signerte ny kontrakt

NY KONTRAKT: Ernest Asante har skrevet under ny kontrakt med Start.
NY KONTRAKT: Ernest Asante har skrevet under ny kontrakt med Start. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
- Dette betyr mye for meg, sier Start-vingen.

Den lynkjappe vingen Ernest Asante har forlenget kontrakten sin med Start. Han kommer til å bli i sørlandsklubben til 2016.

Det melder Start på sine nettsider torsdag, og det legges ikke skjul på at tilfredsstillelsen ved kontraktsforlengelsen er stor. Både klubben og spilleren selv er svært fornøyd med at kontrakten er reforhandlet og signert.

- Dette betyr så mye for meg at klubben og treneren vil ha meg med videre, for det betyr at jeg har tillit. De tror på meg og at jeg kan gjøre en forskjell, sier en tydelig fornøyd Asante til ikstart.no.

Han legger ikke skjul på at han trives godt i Kristiansand, der både venner, kjæreste og et kristent fellesskap har stor betydning. Ghaneseren kom til Start i 2011. Før det spilte han i Belgia, men siden debuten i den norske eliteserieklubben har han allerede spilt 96 obligatoriske kamper, og det kommer til å bli mange, mange flere de kommende årene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere