RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Asker klar for cupfinalen

Foto: Ståle Andersen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Askers fotballkvinner fikk revansje for fjorårets cupfinaletap og knuste Røa i NM-semifinalen på Føyka. I finalen møter de Strømmen.

Asker knuste forrige sesongs serie- og cupmester Røa 4-0 i tirsdagens semifinale. Melissa Wiik, Kristin Stundal, Reidun Nilsen og Dorte Dalum Jensen scoret målene for Asker.

- Hva skal jeg si? Det er enten deilig, flott eller fint! sier en oppstemt Asker-trener Peer Danefeld.

Asker-treneren er ikke overrasket over resultatet i dagens cupsemifinale og viser til 3-0-seieren over Røa i serien, og den stigende formen laget hans har vist etter sommeren.

- Spesielt i første omgang var vi gode, og kunne gå til pause med en 2-0-ledelse. I andreomgang startet vi ikke like bra, men det ble en typisk cupkamp hvor Røa måtte lenger frem på banen, noe som etter hvert ga tellende resultat for oss på kontringer, oppsummerer Danefeld.

I den andre semifinalen mellom Kolbotn og Team Strømmen ble stillingen 1-1 etter ordinær tid. I ekstraomgangene trakk Team Strømmen det lengste strået, og vant til slutt 3-2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere