Gå til sidens hovedinnhold

Aston Villas superduo

Gabriel Agbonlahor og Ashley Young herjer.

ASTON VILLA - BOLTON 4-2:

John Carew er skadet, men det ser ikke ut til å sette en stopper for storspillet hos Aston Villa. I nordmannens skadefravær, har ungguttene Gabriel Agbonlahor og Ashley Young vist at de er i ferd med å etablere seg på et meget høyt nivå.

Lørdag var begge svært sentrale da Bolton ble feid av Villa Park med 4-2. Agbonlahor scoret to ganger, og var nest sist på ett mål, mens Young disket opp med ett mål og en assist.

Det var likevel gjestene og svenske Johan Elmander som åpnet best. Kevin Davies slo inn foran mål, og på nærmeste stolpe ventet den svenske spissen. På elegant vis hælsparket han ballen i mål bak Brad Friedel i Villa-buret.

Gleden skulle imidlertid bli kortvarig. Snaue ti minutter senere slo nemlig Aston Villa tilbake. Martin Laursen lempet ballen opp mot Gabriel Agbonlahor, som fikk kontroll, og klinket den inn i nærmeste hjørne. Et vakkert mål av unggutten.

Og rett før pause var snuoperasjonen et faktum. Gareth Barry la inn foran mål, og der inne var Martin Laursen som vanlig sterkt involvert. Dansken bidro sterkt til at Kevin Davies til slutt endte opp med å sette ballen i eget nett. 2-1 til pause.

Etter pause fortsatte Agbonlahor sine herjinger. Ashley Young dro av to spillere på kanten, før han slo inn foran mål. Der raget Gabriel Agbonlahor høyest, og headet inn 3-1.

Ti minutter før full tid var rollene byttet. Agbonlahor stormet i angrep, og spilte glimrende fram til Young. Young fyrte av med strak vrist, og ballen gikk via en motspiller og i mål.

Dermed hjalp det svært lite at uheldige Kevin Davies reduserte på tampen. Villa kunne fult fortjent innkassere tre nye poeng.

Resultatet betyr at Aston Villa er oppe på en foreløpig 4. plass, med 31 poeng på 17 kamper. Bolton på sin side, er nummer 11.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden