RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Atlético Madrid røk ut av Champions League, Chelsea avanserte til utslagsrundene

Sist oppdatert:
Chelsea og Roma avanserer videre i Champions League på bekostning av Atlético Madrid.

CHELSEA - ATLÉTICO MADRID: 1-1

Atlético Madrid tente håpet om avansement etter at Saúl sørget for ledelse til bortelaget på Stamford Bridge. Det ble raskt slukket da Eden Hazard sendte avgårde et skudd og en uheldige Stefan Savic satt ballen i eget nett. 

Roma vant kampen hjemme mot Quarabag, 1-0. Dermed er Atlético ute av sesongens utgave av Chamoions League. Forrige sesong kom det spanske storlaget til semifinalen, så de er nok veldig skuffet over resultatet.   

Muren Oblak

Kampens første store sjanse kom etter 17 minutter, med Chelseas nye stjernespiss, Alvaro Morata. Spanjolen, som har spilt flere kamper mot Atlético for Real Madrid, fikk ballen på 20 meters hold og prøvde å skru ballen i lengste hjørnet. Ballen suste like utenfor vinkelen på Stamford Bridge. 

Seks minutter senere var det Victor Moses som skulle få muligheten. Morata spilte nigerianeren fri med en 45 graders pasning. Fra kort hold fikk Moses avsluttet på mål, men bortelagets keeper, Jan Oblak, kom seg lynhurtig ned og avverget Chelsea-ledelse.  

I første omgang var det Atléticos keeper som var banens beste spiller. Noen minutter før pause kom italienske Davide Zappacosta med et godt skudd mot nærmeste hjørne, som Oblak igjen fikk reddet på en mesterlig måte. 

Åpnet friskt etter pause

Etter pause startet Chelsea i høygir og virket mer skjerpet enn bortelaget, men noen ganger trenger motstanderlaget kun én sjanse for å score. 

Alt som skulle til for at Atletico skulle ta ledelsen var en godt slått corner. den ble stusset videre av Fernando Torres på bakre stolpe, hvor Saul stod å ventet. Nå trengte bare Roma å tape sin kamp, for at den spanske hovedstads-klubben skulle avansere fra gruppespillet.  Håpet var tent for bortelaget. 

Det ble raskt slukket da Eden Hazard sendte avgårde et skudd og en uheldige Stefan Savic satt ballen i eget nett. Dermed er Atletico ute av gruppespillet. 

Perotti stoppet drømmen

Roma vant kampen hjemme mot Quarabag, 1-0. Det var Diego Perotti som scoret for hjemmelaget. Argentineren satt inn en retur, etter et skudd fra Edin Dzeko.

Dermed er Atlético ut av sesongens utgave av Chamoions League. Forrige sesong kom det spanske storlaget til semifinalen, så de er nok veldig skuffet over resultatet. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere