Atlético reiste 550 mil - hjem igjen uten mål

Skuffet stort på langtur.

04.11.15 06:19

ASTANA- ATLÉTICO MADRID 0-0:

Atlético Madrid måtte nøye seg med 0-0 og poengdeling i bortekampen mot kasakhstanske Astana i mesterligaen i fotball tirsdag.

Det målløse oppgjøret betyr at Atlético Madrid fortsatt topper gruppe C med sju poeng, men det spanske storlaget kan bli passert av Benfica dersom portugiserne slår Galatasaray på hjemmebane senere tirsdag.

Ingen Torres-milepæl

Gjestene, som hadde reist mer enn 5500 kilometer fra Madrid til Kasakhstans hovedstad, startet godt og skapte noen tidlige sjanser i tirsdagens kamp.

Etter 11 minutter så Tiago ut til å ha gitt Atletico ledelsen, men en strålende blokkering av Astana-forsvarer Jevgeni Postnikov forhindret scoring.

LITE Å SKRIVE HJEM OM: Fernando Torres og Atlético Madrid fikk i mye ut av den lange reisen til Kasakstan. Her i duell med Astana-spiller Jevgenij Postnikov. Foto: Alexey Filippov (Ap / NTB scanpix)

Atlético-spiss Fernando Torres, som var på jakt etter sitt 100. mål for klubben, var svært nær ved å nå milepælen etter en halvtimes spill. Skuddet gikk rett til side for mål.

I tverrliggeren

Astana, oppildnet av et entusiastisk hjemmepublikum, kom bedre med etter hvert.

I annen omgang måtte gjestenes keeper Jan Oblak hente fram en strålende parade på et skudd fra Dmitri Sjomko.

Gjestenes Yannick Carrasco var likevel nærmest scoring da han traff tverrliggeren med det som trolig var ment som et innlegg.

Men mål ble det ikke i Astana. Dermed slo kasakhstanerne tilbake etter 0-4-tapet i Spania for to uker siden.

Astana er likevel tabelljumbo i mesterligaens gruppe C med to poeng etter fire spilte kamper. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.