RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Atlético-retur for Torres?

Fernando Torres har ikke vært storscorer siden oppholdet i Liverpool. Nå kan han være på vei tilbake til Atlético Madrid.
Fernando Torres har ikke vært storscorer siden oppholdet i Liverpool. Nå kan han være på vei tilbake til Atlético Madrid. Foto: Nigel Roddis
Atlético Madrids klubbpresident kom tirsdag med hint om at Fernando Torres kan være på vei tilbake til moderklubben.

Torres har slitt tungt de siste årene. Den en gang så målsultne spanjolen er blitt en skygge av seg selv. Heller ikke i Milan har han klart å bli en hit.

Kanskje en hjemkomst til Atlético er det som skal til for å gi Torres en etterlengtet opptur? Lille julaften gikk Madrid-klubbens president Enrique Cerezo langt i å antyde at de vurderer å hente 30-åringen.

– Han er ikke her nå, men det betyr ikke at han ikke vil gjøre det. I øyeblikket har vi et utmerket lag, og vi mener at alle posisjonene er godt dekket. Det vil likevel ikke si at vi lar være å hente spillere i januar, sa Cerezo.

Falmet superstjerne

Torres gikk gradene i Atlético Madrid. Fram til 2007 scoret han 82 seriemål på 214 kamper for klubben. I Liverpool tok han Premier League med storm, der han rakk å gjøre 65 mål på 102 ligaoppgjør før overgangen til Chelsea i januar 2011.

Oppholdet i London ble en nedtur. Med en prislapp på 50 millioner pund ble det stilt skyhøye forventninger, men det tok tid mellom hver gang spanjolen fant nettmaskene. Til tross for floppstempelet hjalp han Chelsea til mesterligatriumf i 2012.

Torres ble i sommer lånt ut til Milan for to år. Han har kun scoret ett mål på ti Serie A-kamper. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere