*Nettavisen* Sport.

Atlético-treneren: - Vi forventer oss mye av Torres

OPPTUR: Fernando Torres har hatt en positiv start på sesongen. Her feirer han scoring mot Barcelona tildigere i september sammen med angrepskillega Antoine Griezmann. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)

Diego Simeone gir ikke noe gratis til hjemvendte helten.

22.09.15 16:14

Sesonginnledingen har vært lovende for Atlético Madrids klubbikon Fernando Torres.

Det er blitt to mål i La Liga så langt, men også mye spilletid på den tidligere Liverpool-stjernen.

Atlético Madrid-trener Diego Simeone mener også at den hjemvendte spissen er på god vei mot gammel storhet.

Simeone er kjent som en kravstor trener. Han er knallhard mot spillerne sine, og dem som ikke viser full innsats på banen ligger tynt an.

Høye krav

- Torres er i veldig god form. Han har virkelig forberedt seg godt til sesongstarten og jobbet meget hardt. Han skal kreve mye av seg selv, og vi krever også mye av ham med de kvalitetene han har, uttaler Simeone ifølge bold.dk.

- Han gjorde det bra forrige sesong også, og han gir oss alternativer i angrepet. Jeg er glad for konkurransen om plassene vi har i troppen og den entusiasmen som spillerne viser, fortsetter argentineren.

Simeone påpeker at det aldri er lett å få spilletid i en klubb med såpass mange gode spillere som Atlético Madrid disponerer.

Lån ut sesongen

Torres har også bidratt med en målgivende pasning på de fire ligakampene som er spilt. Til sammenligning endte han opp med tre ligamål og en målgivende på hele siste halvdel av forrige sesong.

Midtveis i forrige sesongen 2014-2015 vendte den populære spissen tilbake til moderklubben på lån fra Milan. Avtalen gjelder fram til neste sommer.

Det gikk meget tungt i Chelsea, og ikke så mye bedre i Milano for Fernando Torres.

31-åringen ble solgt for mer enn 500 millioner kroner fra Liverpool til Chelsea for snart fem år siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.