Åtte år senere stjal han kona til idolet

TREKANTDRAMA: Venstre: Maxi Lopez skriver autograf til lille Mauro Icardi i 2005.. Høyre: Mauro Icardi har kuppet kona til Maxi Lopez i 2014.

TREKANTDRAMA: Venstre: Maxi Lopez skriver autograf til lille Mauro Icardi i 2005.. Høyre: Mauro Icardi har kuppet kona til Maxi Lopez i 2014.

Søndag ble det et iskaldt møte på banen.

14.04.14 10:23

Historien om Sampdoria-spilleren Maxi Lopez og Inters Mauro Icardi bli bare mer og mer intrikat.

Mange har fått med seg at Icardi nå er sammen med ekskona til Maxi Lopez, Wanda Nara, men det stopper ikke der.

Trekantdrama
Før helgens møte mellom Sampdoria og Inter dukket det opp bilder av en ung Mauro Icardi, som får autografen til Maxi Lopez tilbake i 2005, da sistnevnte spilte for Barcelona. Icardi var på den tiden 12 år gammel.

Forrige sesong spilte de to sammen i Sampdoria, og Icardi ble en god venn av både Lopez og kona. Da spillerne skulle hilse på hverandre før søndagens Serie A-kamp, var det imidlertid tydelig at det vennskapet ikke lenger er eksisterende.

(artikkelen fortsetter under bildet)

EN GANG VENNER: Her er Mauro Icardi, Wanda Nara og Maxi Lopez på samme bilde. På dette tidspunktet var Nara fremdeles sammen med Maxi Lopez.


Maxi Lopez nektet nemlig å ta Icardi i hånda. Sampdoria-spilleren er lynende forbannet, ikke bare fordi Icardi nå er sammen med hans ekskone, men også fordi Inter-spissen har lagt ut flere private bilder av seg selv sammen med barna til Lopez på sosiale medier.

Maxi Lopez og Wanda Nara har tre barn sammen.

Mareritt for Maxi
Forholdet mellom Nara og Icardi er en enorm snakkis i Italia, og paret følges konstant av fotografer. Søndagens kamp ble også av italiensk presse døpt «Derby della Wanda Nara».

Som om ikke det var nok at Icardi har stukket av med kona, ble også selve kampen et mareritt for Maxi Lopez.

(artikkelen fortsetter under bildet)

PROVOSERENDE: Mauro Icardi og Maxi Lopez' sønn. Dette bilde har Icardi lagt ut på Twitter.


Det begynte med at Mauro Icardi ga Inter ledelsen, før han feiret svært provoserende foran Sampdoria-fansen, som hadde kom med hatefulle meldinger mot sin tidligere spiss gjennom hele kampen.

Flere av Sampdorias spillere hisset seg kraftig opp, og Andrea Costa, som satt på benken, ble tildelt gult kort. TV-bildene viste at forsvarsspilleren ropte «sønn av en hore» gjentatte ganger.

Etter 17 minutter fikk Maxi Lopez muligheten til å utligne Wanda Nara-derbyet fra straffemerket, men selvfølgelig måtte han bomme. Straffeekspert Samir Handanovic slo ballen til side, og Lopez kunne bare fortvile.

Senere i kampen satte Icardi inn enda et mål, og Inter vant til slutt kampen 4-0.

Dermed er det liten tvil om hvem som vant «Derby della Wanda Nara».

ELLERS TAKK: Maxi Lopez tok ikke imot hånda til Mauro Icardi. Foto: Imago/gribaudi/imagephoto


UT PÅ TUR: Mauro Icardi på tur med Wanda Nara og barna til Maxi Lopez.


HTML EMBED


HTML EMBED


2005: Maxi Lopez aner lite om at denne gutten kommer til å bli stefar til hans barn en gang i framtiden.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag