RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avgjorde Copa del Sol finalen

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
Karpati Lviv best på La Manga.

Mandag kveld ble finalen i eliteturneringen Copa del Sol på La Manga ferdigspilt. Ukrainske Karpati Lviv gikk seirende ut av kampen mot deres storebror i ukrainsk fotball, Shakhtar Donetsk, da de vant 1-0 i en sjansefattig kamp. Karpativ kan i tillegg til heder, ære og en stor premiepokal, ta med seg rundt 320 000 kroner i premiepenger fra turneringen.

Igor Kudobjak satte inn kampens eneste mål på et langskudd etter 59 minutter og Karpati hadde grei kontroll på kampen. Shaktar hadde noen gode muligheter i den første omgangen, men utrettet sørgelig lite i de siste 45-minuttene.

Shaktar, som slo ut et tamt Rosenborg i semifinalen, var favoritter i finalen - selv med et redusert mannskap. Shaktar har kun ett tap på de første 19 kampene i hjemlig serie, og deres eneste tap i Mesterligaen kom mot Arsenal da de gjestet Emirates i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere