Avis: - Rodríguez skriver under for Real Madrid

POPULÆR: Det er flere enn brasilianske knelere som vil ha en bit av James Rodríguez. Real Madrid ser ut til å sikre seg hele spilleren.

POPULÆR: Det er flere enn brasilianske knelere som vil ha en bit av James Rodríguez. Real Madrid ser ut til å sikre seg hele spilleren. Foto: Jorge Silva (Reuters / NTB scanpix)

- Får 63 millioner i årslønn og draktnummer 10.

19.07.14 14:45

Den spanske avisen AS har den siste tiden skrevet gjentatte ganger om Monaco-stjernen James Rodríguez, og 23-åringens nært forestående overgang til Real Madrid.

Rodríguez, som ble toppscorer i sommerens VM-sluttspill med seks mål, ble av mange også ansett som mesterskapets beste spiller.

En offentliggjøring av colombianerens overgang fra fyrstedømmet til Spanias hovedstad er nå rett rundt hjørnet ifølge madridbaserte AS.

Avisen hevder at Real Madrid har laget ferdig en velkomstvideo som skal brukes når han blir presentert på Santiago Bernabéu.

Faktisk skal man også har skaffet et bosted til Rodríguez ved klubbens treningsanlegg i Valdebebas.

Den offensive midtbanespilleren skal angivelig signere en seksårkontrakt, og vil tjene opptil 63 millioner i året i Madrid.

Rodríguez får også tildelt draktnummer 10 hos Los Blancos.

Monaco-eier Dmitri Rybolovlev skal være tvunget til å selge superstjernen som ønsker seg til Real Madrid.

Prisen som er avtalt mellom klubbene skal ligge på rundt 80 millioner euro, eller nærmere 668 millioner kroner etter dagens kurs.

HTML EMBED


Spørsmålet er nå bare om Monaco kan få én aller flere spillere i retur fra Real Madrid, som vil redusere pengebeløpet de må ut med, skriver AS.

Det spekuleres i om keeper Diego López og midtbaneprofilen Sami Khedira kan bli en del av avtalen.

Et annet elternativ er at et salg av Ángel Di María til Paris Saint-Germain for 60 millioner euro går i orden.

En avgjørende faktor for PSGs del er om en slik handel kan gjøres innenfor FIFAs Financial Fair Play-regler, et reglement som den franske klubben alerede er bøtelagt for å ha brutt.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.